ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsirea suprafetelor metalice

Vopsirea suprafetelor metalice

 

Suntem in plin sezon al constructiilor, cu o vreme perfecta pentru proiectele de renovari si amenajari interioare sau exterioare. Dar, vara este un bun sezon si in segmentul industrial, pentru lucrari de intretinere a halelor si mai ales a echipamentelor. Zonele cu structuri metalice sunt in general cele mai sensibile, necesitand o intretinere atenta si, din pacate, la intervale mai scurte. Folosirea de vopsele profesionale este o garantie a unor rezultate optime.

Vopsire de protectie suprafete metalice

VOPSIREA SUPRAFETELOR METALICE CU PRODUSE “EMEX”

Pentru orice structura metalica, fie ea cu destinatie industriala ori casnica, dincolo de calitatea obligatorie a vopselei, este absolut necesara pregatirea suprafetelor si utilizarea unor produse primare din acelasi sistem cu vopseaua finala. Recomandarea producatorului va asigura maximul de compatibilitate intre produse, si implicit rezultate optime, ce vor determina o durabilitate sporita in conditiile de utilizare ale structurii metalice, si evitarea intreruperilor accidentale ale fluxului de productie, in vederea interventiei cu reparatii de intretinere.

In scopul obtinerii celor mai bune rezultate, pregatirea suprafetelor pentru vopsire impune respectarea unor faze pregatitoare majore. Astfel:

pentru suprafetele noi:
  • se curata murdaria, urmele de grasime, sau orice alti contaminanti;
  • se indeparteaza zgura, tunderul sau stropii de pe marginile sudate, prin procedee de sablare, slefuire, etc.;
  • se curata sarurile solubile sau contaminari similare;
  • se degreseaza suprafata.
pentru suprafetele vechi:
  • se indeparteaza in totalitate atat urmele de vopsea veche, recomandabil prin sablare, care va crea si puncte de ancora pentru o maxima aderenta a vopselei;
  • se indeparteaza urmele de rugina, acolo unde exista, prin folosirea de dezvoltata pe baza de acizi slabi si tari, saruri sulfurate, agenti tensioactivi si solventi organici, creata special pentru eliminarea ruginii de pe suprafetele metalice;
  • vopseaua veche, grasimile sau alti contaminanti pot fi indepartate si prin folosirea unei paste de decapare de tipul .

Dupa ce sunt efectuate toate operatiile de pregatire a suprafetei, iar suportul metalic este perfect curat, se aplica un strat de baza, constand dintr-un grund anticoroziv, parte a sistemului de aplicat. Astfel, daca sistemul este unul alchidic, se va folosi . Daca insa sistemul este, sa zicem, epoxidic atunci se va folosi .

Este important ca decizia asupra sistemului cel mai performant sa fie luata fie dupa studierea cu atentie a fiselor tehnice ale produselor, fie in acord cu producatorul, care va face recomandarile optime, in functie de suport si destinatia lucrarii.

Desi pare complicat, fazele de pregatire a suprafetelor metalice nu presupun un timp lung de executie, dar executate corect vor asigura conditiile optime pentru stratul final de vopsea, ce va beneficia de cele mai bune conditii de aderenta, in beneficiul calitatii si a durabilitatii lucrarii finale.
Romtehnochim produce o gama larga de vopsele pentru metal, atat pentru folosire casnica, ce pot fi gasite in mare parte in capitolul , cat si de folosire industriala, mentionate in special la capitolul , produse realizate de Romtehnochim sub marca “Emex”.

Pentru orice detalii, privind produsele “Emex”, va asteptam sa ne vizitati pe site-ul nostru www.emex.ro sau sa ne contactati folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea