ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsea de tigla „Emex” – protectie la superlativ

Vopsea de tigla „Emex” – protectie la superlativ

 

Indiferent de anotimp, fie vara fie iarna, actiunea factorilor de mediu asupra acoperisului nu trece neobservata. Vantul, precipitatiile abundente, variatiile de temperatura, radiatiile UV, precum si alti factori asemanatori, contribuie la degradarea protectiilor de tipul tiglei. De aceea, trebuiesc luate toate masurile de prevenire necesare, inainte ca acoperisul casei sa aiba de suferit.

In acest sens, Romtehnochim va ofera , o solutie profesionala conceputa special pentru protectia, acoperierea si finisarea tiglei din beton, dar si a suprafetelor din azbociment, beton sau alte suprafete de natura minerala.

Vopsea pentru acoperisuri din tigla

VOPSEA PENTRU ACOPERISURI DIN TIGLA “EMEX”

Acest produs se caracterizeaza printr-o serie de atribute profesionale, precum: putere mare de acoperire, timp redus de uscare, grad ridicat de aderenta, rezistenta la factorii de mediu si la diverse socuri mecanice, protectie impotriva mucegaiurilor si bacteriilor daunatoare, si bineinteles, proprietati eco-friendly. Ca mentiune speciala, produsul, pe baza de polimeri acrilici, pigmenti, aditivi si fileri are si avantajul de a facilita procesul de productie, prin aplicarea sa direct pe placile de tigla abia iesite din cuptor, la o temperatura de cca 55°C, necesitand un timp de uscare de maxim 5 minute.

Intrucat nuanta acoperisurilor poate varia, Romtehnochim ofera o paleta de 12 culori standard, nuantarea acestei vopsele fiind una delicata, in care pastele de colorare nu sunt recomandate. In urma aplicarii, vopseaua se va prezenta sub forma unei pelicule continue si lucioase, fara defecte.

Un aspect foarte important, insa, pentru obtinerea unor rezultate profesionale, este determinat de necesitatea respectarii instructiunilor de aplicare, precizate de catre producator, de regula in Fisa Tehnica. Astfel, suprafata-suport trebuie verificata pentru a nu exista fisuri sau alte imperfectiuni, care ar putea duce la afectarea durabilitatii si calitatii procesului de acoperire. Aceasta vopsea va avea o aderenta maxima si o etalare superioara, numai daca orice urma de alte acoperiri, daca acestea exista, va fi eliminata. De asemeni, mucegaiul va trebui neutralizat cu o solutie de tipul , care sa asigure si preventia fata de posibila aparitie a microorganismelor de orice tip. La final, suprafata trebuie sa fie perfect curata, uscata si cat mai neteda.
Nerespectarea instructiunilor de aplicare si, in special, de pregatire a suprafetei, poate duce la performante scazute.

Este interzisa amestecarea produsului cu alte substante similare, inlusiv pastele de colorare. Aspecte la fel de importante sunt: modul si temperatura de depozitare a vopselei, gradul de umiditate al suportului si al mediului ambiant, cat si conditiile meteorologice din momentul aplicarii. Astfel, nu este permisa aplicarea in conditii de ploaie, vant puternic sau inghet, si nici expunerea la razele solare, pe o perioada de minim 24 de ore de la aplicare.

Toate aceste conditii fiind indeplinite, procesul de aplicare poate incepe, acesta fiind posibil prin pulverizare cu aer sau air-less, rolurire sau pensulare. Diluarea vopselei, in scopul reglarii vascozitatii, se va face doar in limitele recomandate, in functie de modul de vopsire.

Folosind aceasta vopsea pentru tigla si azbociment veti beneficia de toate avantajele oferite de un produs creat in conformitate cu normele de calitate, mediu si siguranta. Experienta vasta, cercetarea continua si dorinta de perfectionare au contribuit, si contribuie permanent, la realizarea unor solutii complexe, pe care “Emex” vi le va oferi, pentru realizarea unor lucrari de maxim profesionalism, cu performante de durata.

Pentru informatii mai amanuntite, puteti accesa , unde veti putea gasi si linkul catre , unde veti putea gasi si instructiuni de aplicare sau aspecte tehnice suplimentare.
Ne puteti contacta, pentru comenzi sau informatii, folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea