ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Marcajul rutier – Siguranta in trafic

Marcajul rutier – Siguranta in trafic

 

Calitatea marcajului rutier contribuie decisiv la siguranta traficului pe drumurile publice. Indiferent daca este vorba de strazile sau bulevardele din interiorul localitatilor, sau drumuri europene, nationale, judetene sau autostrazi, marcajul rutier este esential, mai ales in conditii de vizibilitate redusa.

Vopsea pentru marcari stradale

VOPSEA DE MARCAJ RUTIER - SIGURANTA IN TRAFIC

Soferii cu experienta cunosc importanta unui marcaj rutier durabil, care asigura coordonatele necesare orientarii corecte pe drum, in conditii de mediu care reduc vizibilitatea. In cazul in care fenomene meteo ca ceata deasa, sau ploaia abundenta, intervin in timpul circulatiei pe drumurile publice, vizibilitatea scade, iar marcajul rutier ramane principalul element de orientare pentru soferi. Datorita rolului important pe care il joaca, marcajul rutier trebuie realizat cu o vopsea profesionala care sa reziste in timp si sa-si pastreze proprietatile chiar si sub actiunea intensa a factorilor externi naturali sau chimici care pot influenta in mod negativ calitatea vopselei.

O vopsea pentru marcaj rutier, profesionala, trebuie nu doar sa prezinte o aplicare usoara, o putere mare de acoperire si o uscare rapida, ci trebuie sa prezinte si o durabilitate sporita si capacitatea de pastrare a calitatilor initiale in timp. In plus, este necesar in mod special, un grad superior de rezistenta la uzura.

Romtehnochim a dezvoltat o vopsea superioara, destinata realizarii sau intretinerii marcajelor rutiere. este un produs profesional, recomandat pentru aplicarea pe suprafetele din beton si din asfalt destinate traficului auto. Datorita elementelor din compozitie, ca rasinile sintetice si aditivii speciali, produsul dovedeste o rezistenta sporita la trafic intens si abraziune, scurgeri de hidrocarburi, intemperii sau cicluri de inghet dezghet, etc., fiind recomandat pentru orice fel de marcaje rutiere sau pietonale. De asemenea, pot fi adaugate micro-perle din sticla, ce vor oferi marcajului aplicat proprietati reflectorizante.

a fost dezvoltata avand in vedere conditiile specifice de pe drumurile cu trafic intens, unde calitatea marcajului rutier este vitala, atat pentru siguranta, cat si pentru mentinerea fluiditatii traficului rutier. Interventiile frecvente, pentru lucrarile de intretinere ale marcajului, determina devierea circulatiei pe drumuri secundare, restrangerea circulatiei pe o singura banda sau restrictii de viteza pe tronsoanele pe care se lucreaza. Aceste restrictii devin deranjante pentru soferi daca se repeta frecvent si, bineinteles, costisitoare. De aceea, un produs profesional, aplicat conform indicatiilor producatorului este intotdeauna recomandat pentru o lucrare calitativa si durabila, care aduce si un aport substantial la imbunatatirea sigurantei pe drumurile publice.

Pentru alte informatii, vizitati pagina din site-ul nostru www.emex.ro sau contactati-ne folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea