ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsea Metalizata – Hamerschlag

Vopsea Metalizata – Hamerschlag

 

Este demonstrat faptul ca protejarea suprafetelor metalice prelungeste considerabil viata acestora. Fie ca vorbim despre cladiri, hale, poduri sau chiar nave, suprafetele metalice au nevoie de o protectie eficienta, pentru a le prelungi durata de exploatare si a le mentine aspectul decorativ.

Toate vopselele, ce se intrebuinteaza pentru finisarea suprafetelor metalice, trebuie sa ofere uniformitate si efect estetic de durata, in orice spatiu. Chiar daca pentru mediul industrial durabilitatea finisajului primeaza in fata esteticului, aspectul este de maxima importanta.

Vopsea hammerschlag - lovitura de ciocan

VOPSEA LOVITURA DE CIOCAN - HAMMERSCHLAG “EMEX”

Tratarea suprafetelor pentru prevenirea coroziunii este esentiala pentru asigurarea longevitatii acoperirilor metalice, la care se alatura si aspectul estetic, ce este de o importanta majora, mai ales pentru sectorul civil. Astfel, lucrarile monotone si invechite se transforma in obiective interesante si mai atractive.
Vopselele metalizate sunt disponibile pe piata de specialitate intr-o gama mare, de la tipuri, pret, culori si cantitati, pana modul de aplicare. Totusi, pentru suprafetele metalice utilizate in scopuri predominant industriale, oferta este destul de limitata.

Incercam, in acest articol, sa va prezentam un produs extrem de folositor, pentru o protectie superioara si un nou aspect deosebit al suprafetelor metalice, si care, totodata, sa nu fie doar apanajul profesionistilor: .

Aceasta vopsea permite mascarea eficienta a defectelor de planeitate si neregularitatilor, in acelasi timp protejand eficient obiectele vopsite impotriva intemperiilor si a altor factori corozivi. Este destinata in general pentru vopsirea mobilierului metalic, a cutiilor metalice, portilor, stalpilor, sau a altor suporturi metalice, pentru care este necesar un aspect estetic special, lucru ce o face potrivita si necesara pentru numeroase intrebuintari.

Singura limitare, in vederea realizarii unui aspect metalizat cu efect de “lovitura de ciocan”, este necesitatea aplicarii doar prin pulverizare cu aer. Acest mod de aplicare este singurul care permite aditivilor siliconici din compus, sa actioneze, formand efectul dorit. Poate fi folosita cu usurinta pe majoritatea suprafetelor metalice, care in prealabil, au fost pregatite si tratate corespunzator.

Avantajul optic al acestei vopsele este faptul ca poate fi folosita pe suprafete care nu sunt perfect plane si netede. Vopseaua cu efect de lovitura de ciocan (Hammerschlag) este o vopsea monocomponenta pe baza de rasini sintetice si pasta de bronz-aluminiu non-leafing, pigmenti pentru colorarea in nunte standard ale paletei de culori RAL, lucioasa, rezistenta, care creeaza un efect de textura deosebit. Aceasta se poate folosi pentru protejarea si decorarea suprafetelor metalice interioare sau exterioare, insa trebuie sa tinem cont de natura metalului si de destinatia finala a suportului. Pentru a pregati suprafetele trebuiesc respectate precizarile de baza pentru aceasta etapa, privind pregatirea suportului, mai precis: curatarea de praf, de impuritati sau grasimi, inlaturarea stratului anterior de vopsea, pentru ca vopseaua Hammerschlag sa isi poata expune potentialul maxim de calitate.

Punctele forte al acestei vopsele sunt: aderenta buna la suport, efectul metalizat, in relief, cu aspect de lovitura de ciocan (sau coaja de portocala), asigurarea unei rezistente mari la uzura, intemperii si coroziune, cat si durata indelungata de viata. Acest tip de email profesional poate fi folosit cu rezultate foarte bune pe orice suprafata metalica ce necesita atat o protectie intensa, cat si un aspect decorativ superior, si este recomandata, in special de specialisti, chiar pentru sectorul civil.

Daca sunteti interesati de detalii suplimentare, puteti gasi mai multe in , unde veti putea gasi si linkul catre , pentru instructiuni de aplicare si aspecte profesionale de amanunt.
Ne puteti contacta, pentru comenzi sau informatii, folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea