ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Pardosela Epoxidica „Emex Quartz”

Pardosela Epoxidica „Emex Quartz”

 
Numita adesea Covor Epoxidic, “Emex Quartz” este o pardoseala epoxidica decorativa, aleasa de un numar din ce in ce mai mare de profesionisti, pentru calitatile sale speciale, atat pentru constructiile industriale, cat si pentru constructiile civile. Intrarea pardoselilor epoxidice pe piata constructiilor civile este destul de recenta, chiar daca proprietatile acestora sunt, si au fost dintotdeauna, extrem de bune. Pana nu demult insa, pardoseala epoxidica nu permitea o mare diverstate estetica, motiv pentru care era folosita doar in mediul industrial. “Emex Quartz” sare peste neajunsul estetic si devine solutia perfecta atat pentru zona industriala, cat si pentru zona rezidentiala.
Pardoseala epoxidica elicopterizata stb cuartz

PARDOSEALA EPOXIDICA ELICOPTERIZATA “EMEX QUARTZ”

Unde se poate folosi Pardoseala Epoxidica “Emex Quartz” ?
  • La amenajarea garajelor;
  • Spatii industriale de productie;
  • Spatii de expunere cu circulatie intensa;
  • Spatii de depozitare;
  • Alte suprafete expuse la factori agresivi si uzura
De ce este indicat sa optezi pentru o astfel de pardoseala ? Sunt nenumarate motivele pentru care “Emex Quartz” merita luata in considerare. Vom enumera insa doar cateva. Un prim motiv este faptul ca este una dintre cele mai rezistente solutii de pardoseala existente pe piata. Proprietatile sale ii permit sa aiba o durata de viata de cel putin 10 ani, fara a fi modificate proprietatile estetice. Rezistenta acopera nu doar trecerea timpului, ci si diversi factori agresivi, cum ar fi variatiile mari de temperatura, trafic de mare tonaj, expunere la vapori sau solutii chimice, etc. Pardoseala rezista la umezeala, la abraziune si la tot felul de agenti corozivi, fiind un produs agrementat sanitar. Poate cel mai mare avantaj al acestei pardoseli este faptul ca genereaza costuri scazute de intretinere, atat pe termen mediu, cat si pe termen lung.
Cum se aplica pardoseala Emex Quartz ? O expunere mai ampla, insotita si de un film de prezentare, puteti gasi chiar in pagina rezervata instructiunilor de aplicare pentru Pardoseala Epoxidica Cuartz STB “Emex Quartz”. Pentru aplicarea corecta a acestui produs este bine sa se respecte toate instructiunile furnizate de producator. Cel ma important lucru de care trebuie sa se tina cont este pregatirea suprafetei, dar si pregatirea produsului prin conditionarea la temperatura de aplicare, cu 24 de ore inainte. Pentru rezultate cat mai bune, aplicarea trebuie sa se faca la 15 - 30 de grade Celsius si o umiditate de maxim 65%. De asemenea, nu este recomandata aplicarea sub 15 grade Celsius, decat daca se folosesc o serie de materiale speciale, care sa stabilizeze procesul de polimerizare. Aspectul poate mai putin comod este faptul ca necesita folosirea unui utilaj profesional, relativ scump, un tip de “elicoper” special, asemanator celui pentru betoane, dar utilizabil la rasini epoxidice, asa cum se poate vedea si in filmul prezentat in link-ul de mai sus. Din fericire, produsul vine la pachet cu o serie de instructiuni clare de folosire, asadar, sansele unor greseli sunt minime.
Daca sunteti interesat de detalii suplimentare, puteti gasi mai multe in prezentarea modului de aplicare, in pagina produsului sau in Fisa Tehnica. Pentru a solicita o oferta personalizata, puteti accesa Formularul de Solicitare Oferta. Ne puteti contacta, pentru comenzi sau informatii, folosind formularul de contact al site-ului, ori datele de mai jos: Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638 Email: vanzari@emex.ro / office@emex.ro sau Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.
Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online
Emex: un produs de calitate Romtehnochim
 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea