ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsea Emex pentru temperaturi ridicate

Vopsea Emex pentru temperaturi ridicate

 

Producator orientat prioritar catre productia de vopsele profesionale, si cu o experienta remarcabila in acest sens, Romtehnochim a dezvoltat, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai performante produse disponibile pe piata de profil. Vopselele Romtehnochim, comercializate sub marca “Emex”, indeplinesc cele mai exigente criterii in ceea ce priveste calitatea, siguranta consumatorului, precum si pe cea a mediului, pe toata durata ciclului de viata al produselor comercializate.

Unul dintre produsele fabricate de Romtehnochim, aflat la un nivel calitativ deosebit de ridicat, cu adresabilitate prioritara in zona industrial-profesionala, este . Produsul a fost dezvoltat pe baza unei formulari ce are ca element principal o rasina siliconica specializata, la care se adauga pigmenti si aditivi speciali, cu rezistenta la temperaturi ridicate, care asigura un rezultat final de calitate si durabilitate exceptionale. In cadrul procesului de dezvoltare a acestei solutii profesionale, accentul a fost pus atat pe solutionarea tuturor problemelor ce ar putea aparea, cat si pe optimizarea interactiunii dintre componentele utilizate, realizandu-se astfel un produs cu durabilitate si durata de viata indelungate, in conditii termice instabile sau solicitante.

Vopsea siliconica rezistenta la temperatura

VOPSEA SILICONICA TERMOREZISTENTA “EMEX TRS 700”

Vopseaua “Emex” rezistenta la temperaturi ridicate, desi destinata in general instalatiilor, echipamentelor si suprafetelor din mediul industrial, poate fi, fara rezerve, recomandata in zona civila, pentru vopsirea elementelor de evacuare a gazelor: tevi si tobe de esapament la autoturisme, sobe sau instalatii de incalzire, etc.
Aceasta vopsea, utilizata pentru protectia de lunga durata a cuptoarelor, a conductelor, a cosurilor de fum metalice sau altor echipamente de evacuare a gazelor, ce sunt expuse la temperaturi ridicate, asigura un plus de protectie si rezistenta si, implicit, o durata de exploatare mult mai mare.

Vopseaua Siliconica Termorezistenta “Emex TRS 700” asigura o protectie estetica si durabila, pentru suprafete sau suporturi din otel sau alte substraturi metalice si este recomandata pentru temperaturi de suprafata de pana la 800°C.
Ca un plus de performanta, vopseaua are o stabilitate buna a culorii si o flexibilitate crescuta, dar este definita si de de o etalare superioara, putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport si o rezistenta foarte buna la agresiunile mecanice.
Singurul inconvenient al acestei vopsele este numarul insuficient de culori in care poate fi fabricata, acesta fiind limitat doar la negru si argintiu.

Pentru a obtine, insa, rezultate optime, Vopseaua Siliconica Termorezistenta “Emex TRS 700” necesita o buna pregatire prealabila ce, de cele mai multe ori solicita chiar sablarea suprafetelor, mai ales in cazul in care acestea au fost anterior vopsite cu alte produse necompatibile. De regula, Fisa Tehnica si instructiunile de utilizare, mentionate atat in site cat si in fisa, sunt suficiente pentru realizarea unei lucrari de calitate superioara, dar in situatii speciale, Romtehnochim va sta alaturi pentru detalii suplimentare.

Informatii mai detaliate, puteti accesa , unde veti putea gasi si linkul catre , unde veti putea gasi si instructiuni de aplicare sau aspecte tehnice suplimentare.
Ne puteti contacta, pentru comenzi sau informatii, folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea