ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Protectie Decorativa cu Personalitate

Protectie Decorativa cu Personalitate

 

O casa frumoasa iese in evidenta mai ales datorita arhitecturii, care ii traseaza o nota proprie. Dincolo de ansamblul liniilor si formelor, finisajele exterioare dau stralucire unei locuinte. Ca o carte de vizita a casei, fatada, este prima observata si defineste personalitatea constructiei.

Pentru ca trecerea timpului si factorii de mediu sa nu ii afecteze aspectul, materialele folosite trebuie alese cu mare grija. Este insa foarte important ca aspectul exterior si coloristica sa fie in concordanta cu tipul de finisaje ales. Acestea sunt printre cele mai expuse elemente ale constructiilor si sunt afectate de expunerea la radiatiile solare, ploi si alti factori de mediu, in mod direct si repetat. Putem spune ca, pentru finalizarea unei constructii, este necesar ca fatada sa fie “imbracata” si cu un strat protector.

Tencuiala decorativa cu aspect mat striat

FINISARE SI PROTECTIE CU TENCUIELI DECORATIVE “EMEX”

Una dintre solutiile propuse de Romtehnochim, in gama Emex, este . Aceasta este un strat special de finisaj aplicat pe fatada cladirilor, care ofera atat un aspect estetic superior, cat si o buna protectie impotriva factorilor de mediu.

Tencuielile decorative au aparut atat din necesitatea protectiei, cat si a decorarii fatadelor constructiilor, asigurand acestora o durata mai lunga de viata, si rentabilizand in acelasi timp, semnificativ, costurile.

Deoarece tencuiala trebuie sa actioneze ca o bariera impotriva factorilor externi, care pot afecta structura cladirii, permitand totusi peretilor sa respire si, totodata, sa confere constructiei aspectul estetic dorit, pentru o perioada cat mai indelungata, calitatea tencuielii decorative este o caracteristica foarte importanta.

Alegerea tencuielii decorative nu trebuie sa se faca la intamplare, sau pe criterii superficiale ori pecuniare. Un factor important de care trebuie sa tinem cont, atunci cand alegem finisajele exterioare, este reprezentat de factorii de mediu la care sunt supuse structurile supraterane, iar alegerea tencuielilor decorative pentru fatadele caselor vor fi alese in functie de zona in care este amplasata locuinta.

Oferta de Tencuieli Decorative “Emex” este una foarte generoasa, urmand linia consacrata a brand-ului, orientata catre produse profesionale, indiferent daca se adreseaza constructiilor industriale ori cladirilor rezidentiale.
Astfel, dintre tencuielile cele mai utilizate, toate cu o durata medie de viata de peste 10 ani, putem remarca:

  • - produs standard, de larga utilizare, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de diverse marimi. Este destinata finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final mat, de scoarta de copac.
  • - tencuiala impermeabila, realizata pe baza de rasini siliconice si polimeri acrilici, impermeabilizanti (xilani), aditivi siliconici, cu adaos de granule de marmura de diverse marimi, destinata finisarii decorative superioare a tencuielilor expuse la factori agresivi de mediu, cum ar fi precipitatii sau umezeala in exces, cicluri repetate de inghet-dezghet, exploatare in zone montane sau de litoral, etc.
  • - are utilizari estetice si practice ce o fac atractiva pentru cei care isi doresc un design special pentru locuintele lor. Este un produs profesional, pe baza de rasini acrilice pure, aditivi specifici si granule divers colorate de marmura, de diferite marimi, destinat finisarii soclurilor, sau bordurilor ce inchid finisajul la nivelul solului. Au aspect final mozaicat, compus din amestecuri diverse amestecuri de culoare.

Daca veti dori sa alegeti o tencuiala decorativa, o puteti face din lista de la .
Ne puteti contacta, pentru comenzi sau informatii, folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea