ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Emex – solutii complete pentru finisaje

Emex – solutii complete pentru finisaje

 

    Finisajele sunt elementele care fac diferenta intr-o constructie, fie ca are o destinatie casnica ori una industriala. Finisajele dau valoare si determina aspectul intregii constructii. Chiar daca din punct de vedere structural, constructia este rezistenta, finisajele o fac sa arate bine, sa fie curata si sa ofere cele mai bune conditii in vederea indeplinirii cu succes a activitatilor pentru care a fost conceputa. De aceea utilizarea de solutii de calitate pentru finisaje contribuie decisiv nu doar la aspectul imediat al cladirii, ci mai ales la pastrarea acestui aspect, la facilitatile de intretinere pe care le presupune sau la protectie pe care o ofera cladirii in ansamblu, impotriva actiunii factorilor de mediu cu efect coroziv.

 

Solutii pentru vopsiri tencuieli si pardoseli

 

    “Emex” a realizat o gama variata de sisteme pentru finisaje astfel incat sa poata veni cu o solutii complete pentru lucrarile de finisaje interioare sau exterioare. Toate solutiile noastre au proprietati profesionale, care le ofera un avantaj semnificativ in special din punct de vedere al durabilitatii si al calitatii pe care le garanteaza.

 

    Un sistem complet de finisaje exterioare si interioare, pentru o constructie noua sau in renovare ar trebui sa cuprinda:

 

  • Acoperis: presupune o rezistenta sporita la actiunea factorilor de mediu. Recomandarea noastra este Vopsea pentru Tigla si Azbociment “Emex”, care asigura o aplicare usoara si o durabilitate sporita, datorita atributelor profesionale pe care acest produs le are.
  • Tencuieli: Pentru acest tip de finisaj, puteti alege din gama noastra de Tencuieli Decorative. In aceasta gama veti regasi o solutii personalizate pentru utilizari diferite. Inainte sa faceti o alegere ferma, puteti discuta cu unul dintre specialistii nostri pentru a va asigura de solutia potrivita.
  • Pardoseli: Pentru un finisaj exceptional, va sugeram solutiile de Pardoseli Turnate. Acestea beneficiaza de o rezistenta sporita la socuri si la actiunile corozive ale factorilor externi sau ale produselor chimice cu care pot intra in contact. Pardoselile Epoxidice Autonivelante, Pardoselile Poliuretanice sau Pardoseala Decorativa Epoxidica “Emex Multicolor” sunt doar cateva din solutiile ce pot fi folosite cu succes si in aplicatii casnice, datorita efectelor decorative pe care le ofera. In plus, atat pardoselile epoxidice cat si cele poliuretanice presupun o intretinere usoara.
  • Pereti, tavane si elemente de zidarie: Pentru zugravirea interioara sau exterioara, vopselele lavabile “Emex” sunt disponibile intr-o varietate de culori care, combinate cu gust, pot oferi un design interior sau exterior cu totul special. Calitatea vopselelor lavabile din aceasta gama este garantata de atributele profesionale ce le caracterizeaza si datorita carora se asigura o aplicare usoara, un consum mic, dar si o intretinere care nu va da batai de cap.

 

    Integrarea solutiilor “Emex” in sistemul de finisaje va ofera garantia unei lucrari bine facute care isi va pastra aspectul pentru perioade lungi de timp, fara a fi nevoie de lucrari periodice de intretinere. Regula de baza pentru a obtine aceste rezultate este sa respectati indicatiile producatorului atat in faza de pregatire a suprafetelor, cat si in cea de aplicare propriu-zisa a solutiilor.

 

    Va asteptam sa vizitati si site-ul nostru www.emex.ro sau sa ne contactati folosind formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea