ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsirea acoperisului pentru iarna

Vopsirea acoperisului pentru iarna

 

Vara isi iese incet, dar sigur din drepturi, lasand locul toamnei care pregateste terenul pentru venirea iernii. Se intensifica precipitatiile, scad temperaturile si nu mai este mult pana cand vor veni inghetul si zapada, care vor supune la presiuni sporite elementele de constructii. Cel mai expus este acoperisul cladirilor, fie aceste cladiri cu destinatie industriala sau civila. Indiferent de destinatia constructiei, factorii corozivi se intensifica in acest sezon, si gradul de expunere al acoperisurilor, in primul rand, va creste gradual. De aceea Romtehnochim va recomanda sa nu neglijati o lucrare de intretinere a acoperisului, in cazul in care au inceput sa apara chiar si cele mai mici elemente de degradare.

Vopsea pentru tigla si azbociment

VOPSEA PENTRU ACOPERISURI DIN TIGLA

Chiar daca, din punct de vedere structural, solutia de acoperis pe care ati ales-o este una cu proprietati superioare, culoarea nu mai este la fel de vie ca in momentul montarii, iar soarele verii a avut o actiune intensa, care cu siguranta a influentat stratul de protectie, lucru care se va inrautati din an in an. In cazul in care observati ca acoperisul dumneavoastra are o culoare estompata, palida, este unul dintre semnele ca este nevoie de o revopsire.

Cum suntem specialisti in vopsele profesionale, din gama noastra de solutii nu putea sa lipseasca o vopsea performanta pentru acoperis. Sub marca “Emex”, am dezvoltat . Datorita calitatilor profesionale de care dispune, solutia pentru protectia acoperisului pe care o propunem, va manifesta o aplicare usoara, iar finisajul va fi unul caracteristic solutiilor profesionale, calitativ si durabil.

Vopseaua pentru acoperis din gama “Emex” a fost dezvoltata astfel incat sa asigure o protectie sporita impotriva elementelor agresive pentru acoperisuri, cum ar fi radiatiile ultraviolete, variatiile de temperatura, ciclurile de inghet-dezghet sau umezeala excesiva. De asemenea, previne depunerea murdariei si asigura o curatare usoara, doar cu furtunul cu jet de apa.

Vopseaua este flexibila ceea ce ii ofera capacitatea de adaptare la mai multe tipuri de suport. Datorita rezistentei la temperatura, vopseaua poate fi aplicata cu rezultate excelente chiar si pe tigle proaspat scoase din cuptor, la finalul procesului de productie, la o temperatura de 55°C.

, desi are ca principala aplicatie protectia acoperisurilor din tigla de beton, va da rezultate foarte bune pe orice fel de suprafete de baza minerala, beton zidarie, BCA piatra, caramizi boltari, pe conglomerate minerale absorbante, dar si pe suprafete ca OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton sau polistiren expandat. Indiferent de suprafata pe care este aplicata, vopseaua isi pastreaza proprietatile profesionale. Pe suprafetele de baza minerala, este recomandata aplicarea unei solutii antimucegai cum ar fi si unei amorse cum ar fi inaintea vopselei, astfel incat sa se asigure conditiile optime de aderenta si protectie.

O intretinere periodica a acoperisului ii prelungeste perioada de viata si previne stricaciunile care pot aparea in urma actiunii factorilor corozivi la care este supusa constant suprafata, dar in mod mult mai agresiv in timpul toamnei si al iernii.

Pentru orice alte precizari sau recomandari va asteptam sa vizitati sau sa ne contactati prin al site-ului, sau la datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti siRomtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea