ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

Pardoseala epoxidica – garantia calitatii Emex

Pardoseala epoxidica – garantia calitatii Emex

 

    Pardoseala Epoxidica este una dintre cele mai fiabile solutii de protectie, destinata in principal zonelor  industriale. Romtehnochim a dezvoltat sub brandul “Emex” solutii complete, orientate catre nevoile specifice mediului industrial: rezistenta si durabilitate, atat la nivel structural cat si la nivelul calitatii finisajului. Solutiile de pardoseli epoxidice din gama “Emex”, personalizate in functie de caracteristicile specifice spatiului industrial in care urmeaza sa fie aplicate, pot fi folosite cu succes si in aplicatii alternative la solutiile clasice de pardoseala ceramica sau din lemn.

 

Aplicare pardoseli autonivelante bicomponente

 

    Desi prin structura, pardoselile epoxidice din gama “Emex” fac parte din categoria produselor profesionale, sunt usor de aplicat, dar pentru a obtine maximul calitatilor acestora este nevoie de respectarea stricta a indicatiilor producatorului. Atentia la detaliu este esentiala pentru maximizarea duratei de utilizare a pardoselii din spatiul industrial.

 

    Dorim intotdeauna sa ne asiguram ca produsele noastre sunt aplicate corect, cu respectarea tuturor etapelor de pregatire a suprafetelor si a utilizarii corecte a produselor suport, astfel incat stratul final de pardoseala sa se incadreze in standardele de calitate pentru care a fost conceput, si sa-si manifeste proprietatile superioare pentru o perioada de circa 10 ani.

 

    Pentru a realiza punerea in opera a pardoselilor la cele mai inalte standarde de calitate, Romtehnochim dispune de un serviciu specializat, asigurat de personal cu experienta in domeniul aplicarii pardoselilor epoxidice sau poliuretanice, care cunosc in detaliu toate caracteristicile produselor “Emex” si pot garanta o aplicare adaptata proprietatilor fiecarei solutii si destinatiei suprafetei suport.

 

    Am dezvoltat pardoseli epoxidice pentru diferite tipuri de aplicatii, dar si pentru diferite utilizari ale suprafetei suport. Fiecare solutie de pardoseala asigura proprietati optime pentru destinatia sa specifica. De aceea specialistii nostri in aplicari va vor fi alaturi, pentru a veni in sprijinul unei alegeri documentate.

 

    Aplicarea  unui sistem de pardoseala epoxidica presupune si o serie de procese sensibile, in care precizia reprezinta un factor determinant al calitatii lucrarii finale. Verificarea cu instrumente specializate a gradului de umiditate, urmarirea atenta a raportului de amestecare cu intaritorul, asigurarea aplicarii in perioada optima a duratei de viata (pot-life) a amestecului, sunt doar cateva din elementele ce trebuiesc avute in vedere pentru obtinerea unei calitati finale de exceptie.

 

    De aceea, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, este recomandat lucrul cu profesionisti care detin expertiza si experienta necesara pentru a finaliza cu succes astfel de lucrari. O „mana” neexperimentata risca rezultate slabe, chiar in cazul utilizarii unor produse profesionale.

 

    Pentru detalii suplimentare va asteptam sa vizitati pagina dedicata pardoselilor industriale sau sa ne contactati prin formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea