ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Lacuri profesionale pentru lemn

Lacuri profesionale pentru lemn

 

Suprafetele din lemn, cu cat mai avansat sunt prelucrate, cu atat necesita o grija mai mare. Chiar daca sunt tratate cu solutii performante, la un moment dat, datorita factorilor agresori, naturali sau artificiali, necesita o interventie pentru lucrari de intretinere. Este recomandat sa se actioneze inca de la primele semene ale deteriorarii, deoarece, pe masura ce starea de degradare avanseaza, interventia devine din ce in ce mai dificila. Mai mult, amanarea momentului interventiei, va mari sansele ca degradarea sa se accentueze si sa provoace daune ce nu mai pot fi reparate.

Lacuri profesionale pentru lemn

LACURI DEDICATE PENTRU LEMN, PARCHET SAU MOBILA

Desigur, orice suprafata din lemn are importanta ei, si trebuie intretinuta pe masura, dar elementele de mobilier, atat de interior cat si de gradina trebuiesc tratate cu atentie speciala, intrucat aspectul estetic al acestora determina un impact vizual special.

Odata ce se observa primele semne de degradare este bine sa se intervina cu o solutie profesionala care sa asigure o protectie indelungata impotriva factorilor agresivi.

In gama de produse “Emex” am dezvoltat si lacuri profesionale, atat pentru protectia suprafetelor din lemn, indiferent de destinatia acestora (elemente de decor, lambriuri, mobilier artizanal de interior sau de gradina, etc), cat si pentru lacuirea industriala a mobilierului nou sau reconditionarea profesionala a elementelor vechi de mobilier.

Pentru zona de constructii din lemn, unde suprafetele sunt supuse unei actiuni mai intense a factorilor fizici si chimici, lacurile pentru lemn, dezvoltate sub marca “Emex”, au incorporati aditivi speciali, care sa le mareasca rezistenta la actiunile agresive ale mediului, prelungindu-le totodata durata de viata.

Solutiile oferite de Romtehnochim sunt atat generale, cum ar fi:

cat si personalizate, cum ar fi:

Pentru elementele de mobilier, sunt recomandate insa produse speciale, ca:

Aceste produse ofera finisaje de calitate si asigura o buna protectie suprafetelor, fie ele industriale sau casnice, pentru perioade indelungate de timp. Pentru maximizarea performantelor este recomandata o pregatire prealabila a suprafetelor conform specificatiilor producatorului. Doar astfel, toate caracteristicile de produs si pelicula, vor atinge calitatea optima scontata.

Pentru detalii, informatii sau recomandari privind Lacurile pentru lemn si mobila “Emex”, va invitam sa accesati , sau sa ne contactati prin al site-ului, sau la datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea