ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsele profesionale pentru pardoseli

Vopsele profesionale pentru pardoseli

 

    Pardoselile din beton, indiferent de destinatia lor, fie industriale fie domestice, inainte de a fi date in folosinta trebuiesc protejate cu o solutie care sa fie adecvata scopului pentru care spatiul a fost conceput.

 

    Vopselele de pardoseala, epoxidice, poliuretanice sau poliesterice au dublul rol de a proteja pardoseala fata de orice factor agresiv, de la trafic intens pana la substante corozive, dar si a asigura un aspect superior, care sa se poata plia pe cerintele moderne ale arhitecturii de interior.

 

Vopsea epoxidica poliuretanica poliesterica

 

    Pentru a oferi cele mai bune rezultate, "Emex" a dezvoltat diferite tipuri de vopsele pentru pardoseala care sa se adapteze atat tipului suprafetei pe care sunt aplicate cat si modului de exploatare. Astfel, in gama oferita se regasesc vopsele epoxidice pentru pardoseli cu rezistenta la trafic intens, destinate spatiilor comerciale sau service-urilor auto, vopsele epoxidice sau poliesterice industriale cu rezistenta mare la agenti chimici agresivi, dar si vopsele epoxidice sau vopsele poliuretanice pentru pardoseli decorative, la care aspectul este principala caracteristica, fara ca acesta sa fie in detrimentul rezistentei.

 

    Una dintre vopselele profesionale cu multiple aplicari este Vopseaua Poliuretanica Elastica, ce imbina perfect caracteristici de rezistenta cu aspectul modern, ceea ce o face utilizabila pe o plaja foarte mare de suporturi, de la sali de sport sau spa-uri pana la zone comerciale sau domestice, elasticitatea acestui tip de vopsea putand fi ajustata in functie de necesitati. Desigur, aplicarea nu este una facila, fiind necesara o experienta anterioara pentru a putea obtine caracteristicile dorite, la un standard de calitate cat mai ridicat.

 

    Un avantaj major al vopselelor de pardoseala este aderenta excelenta pe suporturi foarte diferite ca structura, aplicarea acestora nefiind limitata doar la pardoseli din beton. Acestea pot fi utilizate atat pe betoate turnate sau elicopterizate cat si pe mozaic sau placi de gresie, chiar daca pregatirea suporturilor poate fi uneori mai dificila.

 

    Desigur, pregatirea suportului este esentiala pentru obtinerea de rezultate optime, si acest sens "Emex" a creat pachete de solutii, in care sunt incluse mortare, amorse sau grunduri de impregnare, cu rolul de a fixa suportul, care sa acopere probabil toate tipurile de suprafete, dar si elemente decorative moderne cum ar fi microplachetele colorate, care sa ofere suprafetei finale un plus de decor.

 

    Utilizarea unor produse profesionale este un aspect vital pentru obtinerea unei lucrari de calitate care sa nu mai presupuna interventii de intretinere si reparatii la intervale scurte de timp.

 

    Mai multe informatii despre gama noastra de vopsele pentru pardoseli veti gasi in aceasta pagina sau contactandu-ne prin formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea