ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Pardoseli epoxidice si poliuretanice turnate

Pardoseli epoxidice si poliuretanice turnate

 
    Pardoseala este unul din elementele de maxima importanta ale unui proiect de constructii, in special in zona de aplicatii industriale. Daca in cazul aplicatiilor casnice, unde atat traficul, cat si utilizarea generala a pardoselilor nu este una care sa determine o deteriorare rapida, la aplicatiile industriale, este recomandata utilizarea unui produs cu caracteristici profesionale.
 
Pardoseli industriale turnate
 
    Pentru a corespunde perfect unei aplicatii industriale, o pardoseala profesionala trebuie conceputa astfel incat sa corespunda particularitatilor spatiului in care este folosita. De aceea, "Emex" a creat o gama de astfel de pardoseli care sa se adapteze atat normelor de igiena, atunci cand este vorba de spatii in care se desfasoara activitati de productie si procesare a alimentelor, sau solutii care sa asigure o durabilitate sporita in spatii expuse unui trafic intens, cu masini grele, dar si in zonele cu pronuntat caracter coroziv generat de specificul activitatii.
 
    Pentru zonele care prezinta risc de alunecare, "Emex" a conceput o pardoseala epoxidica antiderapanta bicomponenta, care datorita adaosului de cuart si corindon  in rasinile epoxidice fara solvent, nu numai ca previne alunecarile accidentale, dar ofera si duritate excelenta, o foarte buna stabilitate in medii chimice agresive, acide sau alcaline si o rezistenta sporita la variatii de temperatura. In plus asigura si un efect decorativ superior, daca se opteaza pentru culorile disponibile pentru acest produs.
 
    Desi create pentru spatii industriale, pardoselile epoxidice sau poliuretanice turnate pot fi aplicate in spatii moderne de expunere, cum ar fi show-room-uri, unde folosind produsul adecvat se pot realiza efecte estetice care sa puna in valoare caracteristicile spatiului in care au folosite.
 
    Pentru a veni in intampinarea cererii pe acest segment, "Emex" a introdus pardoseala epoxidica „Emex Quartz” care, pe langa atributele profesionale in materie de durabilitate, aplicare si rezistenta, prezinta si un caracter estetic special dat de granulele de quartz de diferite culori si dimensiuni, dar si pardoseala epoxidica "Emex Multicolor", care foloseste chipsuri sau plachete colorate incluse in masa pardoselii.
 
    Romtehnochim, producatorul marcii "Emex" asigura intregul pachet, in care sunt incluse si produsele care sustin aplicarea pardoselilor, cum ar fi grundurile, amorsele, sapele sau mortarul care sunt folosite in fazele premergatoare turnarii propriu zise a pardoselii.
 
    Mai multe informatii despre gama noastra de pardoseli turnate veti gasi in aceasta pagina sau contactandu-ne prin formularul de contact.
   

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea