ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Amorse si grunduri de amorsare pe baza de apa

Amorse si grunduri de amorsare pe baza de apa

 

    O vopsea, chiar si profesionala, pentru a deveni o solutie calitativa si durabila, este recomandabil sa fie utilizata impreuna cu un produs primar care sa-i sustina performantele. Aceste produse ar fi amorsele pentru perete, grundurile de amorsare sau de impregnare, sigilantii sau alte produse ce pot asigura pregatirea corecta a suprafetei.

 

Grunduri si amorse pentru pereti

 

    Pentru a oferi o solutie completa, "Emex" a creat o gama de produse conexe care sa asigure pregatirea corecta a suprafetelor de baza. Aceste produse sunt folosite inaintea aplicarii vopselei lavabile, in etapa de pregatire a peretelui. Daca au fost corect aplicate grundul sau amorsele specifice lucrarii si tipului de suprafata, calitatea finisajului este garantata. Fiecare tip de amorsa sau grund de amorsare a fost dezvoltat pentru a indeplini functiile speciale date de o utilizare specifica. Pentru ca atunci cand vine vorba de finisaje, aspectul final al suprafetei este foarte important, am dezvoltat aceste produse astfel incat, utilizate impreuna cu o vopsea lavabila de interior sau de exterior din gama "Emex" sa se ridice la nivelul rigorilor impuse unui finisaj superior.

 

    Astfel, unul dintre produsele speciale din aceasta gama este Amorsa Siliconica de Perete „Emex”, dezvoltata pe baza de rasini acrilice si siliconice, cu aditivi specifici astfel incat sa asigure pregatirea optima a suprafetelor pe baza minerala, in vederea acoperirii cu vopsele lavabile siliconice. Aceasta amorsa intra in gama de produse profesionale deoarece manifesta o aderenta excelenta la suport, putere sporita de penetrare a suportului si capacitatea de a reduce semnificativ consumul de vopsea.

 

    Este de remarcat la acest tip de amorsa elasticitatea superioara, ce permite aplicarea in special pe constructii noi, "care inca lucreaza", caracteristica ce diminueaza major riscul de aparitie a microfisurilor.  Amorsa poate fi folosita cu rezultate superioare atat in constructii industriale cat si civile. Pentru cele civile, prezinta avantajul unui finisaj superior si de durata, ceea ce recomanda aplicarea amorsei siliconice chiar si in cazul spatiilor cu arhitectura moderna. Printr-o pregatire corespunzatoare a suprafetei, aspectul estetic se va pastra in cele mai bune conditii perioade indelungate de timp.

 

    Desigur, aceste tipuri de amorsa se pot aplica si pe suprafete exterioare, dar pentru tencuielile decorative structurate, au fost realizate grunduri speciale pentru tencuieli, cu adaos de cuart, pentru marirea aderentei prin crearea de puncte suplimentare de ancora. Si in acest caz Grundul Siliconic pentru Amorsarea Tencuielilor este de departe cea mai buna recomandare pentru cladirile noi, bineinteles folosit in sistem cu Tencuiala Decorativa Siliconica "Emex".

 

    Pregatirea suprafetelor inaintea aplicarii vopselelor sau tencuielilor este un pas foarte important in asigurarea calitatii finisajului si durabilitatea lucrarii.

 

    Mai multe informatii despre gama noastra de amorse si grunduri de amorsare veti gasi in aceasta pagina sau contactandu-ne prin formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea