ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsele profesionale – amenajari durabile

Vopsele profesionale – amenajari durabile

 

Odata cu venirea iernii, lucrarile la exterior devin mult mai greu de efectuat, datorita temperaturilor scazute, obstacol atat pentru lucratori, cat si pentru materiale. La interior, insa, nu exista motive pentru sistarea lucrarilor. Iarna este chiar un moment potrivit pentru lucrarile de finisaje interioare, mai ales ca preturile materialelor de constructii tind sa scada. Reducerea de pret, chiar daca nu este drastica, la lucrari mari poate fi semnificativa. Avantajele sunt cu atat mai mari cu cat varianta aleasa este cea a solutiilor profesionale, care exceleaza din punct de vedere al calitatii finisajului, dar si a durabilitatii, adica a pastrarii aspectelor estetice si de protectie, pentru perioade indelungate de timp.

Solutii complete pentru vopsiri si zugraveli

VOPSELE PROFESIONALE PENTRU AMENAJARI

Pentru a reduce la minim efortul fizic, dar si financiar pentru o amenajare rapida a unei locuinte, a unui spatiu comercial sau de productie, Romtehnochim a creat solutii complete de finisaje, care acopera lucrarile la interior, cum ar fi zugravitul sau pardoselile, dar si la exterior, la nivelul tencuielii, a acoperisului, s.a.m.d. Toate solutiile din gama “Emex” se remarca prin proprietati profesionale, ce ofera rezultate finale exceptionale, asigurand in acelasi timp si avantajul unei aplicari usoare.

Solutii pentru exterior

In vederea asigurarii unei bune protectia, inainte de venirea iernii, pentru exteriorul cladirilor propunem solutii profesionale de , sau chiar . Acestea ofera protectia personalizata de care fiecare tip de suprafata are nevoie, aparand structura constructiei de umezeala, mucegaiuri, fungi, de actiunea coroziva a vantului, a razelor ultraviolete sau a actiunii daunatoare a ciclurilor de inghet-dezghet. Pe langa aceste proprietati de protectie fizica a suprafetelor pe care sunt aplicate, solutiile pe care le propunem au fost concepute in asa fel incat sa ofere si un aspect decorativ special suprafetelor, ce se va pastra perioade lungi de timp, crescand astfel intervalul la care apare necesitatea interventiilor cu lucrari de reparatii.

Solutii pentru interior

Lucrarile de interior, ce implica folosirea de vopsele, sunt mai numeroase, iar produsele Romtehnochim, din gama Emex, acopera toate lucrarile de finisaj dintr-un spatiu industrial, comercial, sau locuinta. Si aici putem enumera cateva dintre cele mai des folosite produse:

  • Vopsea lavabila: cu proprietati profesionale, astfel incat sa faciliteze aplicarea, sa ofere un rezultat final excelent, dar si sa mentina acest rezultat prin usurinta intretinerii. vin intr-o gama variata de culori, care pot fi stabilite folosind , disponibila pe site.
  • Pardoseala decorativa: solutii de , profesionale, utilizate mai ales in zone industriale sau comerciale (in special in show-room-uri), dar nu exclusiv, ele fiind o alternativa viabila la solutiile ceramice sau din lemn, folosite in spatiile casnice, mai ales datorita faptului ca pot fi realizate in variante decorative simple, ca , sau speciale, cum ar fi sau .
  • Lacuri pentru lemn si mobila: odata aplicate, acestea ofera un grad ridicat de protectie a lemnului, pot fi folosite pentru lacuiri industriale, pentru reconditionarea mobilei, intretinerea parchetului, sau orice alte aplicatii ce tin de protejarea suprafetelor din lemn. Acestea se regasesc intr-un numar mare, intre produsele “Emex”, in functie de destinatie si de tip, asa ca nu le vom enumera enumeram aici.

Tipurile de produse enumerate mai sus reprezinta doar o mica parte din solutiile pe care Romtehnochim le ofera.

Pentru solutii personalizate, in functie de destinatia si modul de utilizare a spatiului de amenajat, va asteptam sa ne vizitati pe site-ul nostru . Desigur, asteptam sa ne contactati si prin al site-ului, pentru orice informatii.
Pentru o cotatie de pret, privind executarea unei lucrari specializate, cum ar fi o pardoseala epoxidica, puteti accesa . Sau folositi datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea