ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

Vopsele epoxidice agrementate sanitar

Vopsele epoxidice agrementate sanitar

 

    In mediul industrial exista unele categorii de spatii care presupun o serie de norme suplimentare, speciale de igiena. In majoritatea tipurilor de spatii din aceasta categorie, rigorile sunt impuse prin lege, iar nerespectarea lor, prin periclitarea sigurantei sau sanatatii consumatorului final, atrage dupa sine amenzi sau penalizari. In spatiile folosite pentru prelucrarea alimentelor, sau in cele destinate industriei farmaceutice, normele igienico-sanitare reprezinta un aspect esential, iar protejarea perfecta a pardoselii este un element obligatoriu in respectarea acestor norme.

 

Vopsea epoxidica avizata sanitar

 

    Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor din mediul industrial, activi in sectoarele cu reglementari igienico-sanitare speciale, Romtehnochim aduce o serie de solutii performante, pentru a indeplini cerintele speciale impuse in astfel de spatii. Avem in vedere, in primul rand, Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli si Pardoseala Epoxidica Autonivelanta. Amandoua fac parte din categoria solutiilor profesionale si sunt special create pentru a contribui la asigurarea conditiilor igienico-sanitare corespunzatoare.

 

    Acest articol trateaza doar vopselele epoxidice bicomponente, ca mod de utilizare strict industrial.

    Proprietatile speciale care recomanda vopselele epoxidice pentru utilizarea in spatii ce presupun norme speciale de igiena sunt, in principal, capacitatea de etanseizare a suportului, rezistenta la uzura fizica dar si chimica si proprietatea de a nu permite murdariei sa adere la suprafata. Aceste proprietati asigura o protectie superioara a suprafetei la actiunile factorilor externi sau a diversilor contaminanti, cum ar fi grasimile, chiar in exces. Rezistenta superioara a stratului de vopsea asigura pastrarea intacta a acestuia perioade indelungate, lucru ce presupune lucrari de intretinere doar la intervale foarte mari de timp, de peste 5 ani.

 

    Din punct de vedere al procesului de aplicare pe suporturi din beton al Vopselei Epoxidice de Pardoseala “Emex”, trebuie avuta in vedere respectarea catorva etape premergatoare astfel incat, produsul sa-si manifeste potentialul maxim al proprietatilor sale profesionale, si astfel sa ofere conditiile optime pentru asigurarea normelor igienico-sanitare, in spatii ca laboratoare medicale sau de cofetarie, restaurante, cantine, spitale, spatii industriale in care se prelucreaza alimentele, s.a.

    In prima faza, cel mai important este ca suprafata sa fie neteda, sa nu prezinte crapaturi sau alte vicii care ar fi putut surveni in momentul turnarii betonului. Daca exista astfel de probleme, este bine sa se intervina cu un Mortar Epoxidic “Emex Fill” pentru repararea acestor defecte.

    De asemenea, este recomandat ca suprafata sa fie curata, sa nu prezinte urme de grasime sau contaminanti cum ar fi cerurile, silicatii sau clorurile, care ar putea dauna aderentei si puterii de acoperire a vopselei. Peliculele vechi vor fi complet indepartate prin sablare sau prin slefuire.

 

    Odata ce suprafata este neteda, plana si uscata si sunt intrunite toate conditiile tehnice de aplicare, se trece la aplicarea stratului primar de Grund de Amorsare Epoxidic “Emex”, care va sigila complet porii betonului. Desigur, o corecta aplicare a grundului epoxidic va reduce semnificativ si consumul de vopsea. Dupa uscarea acestuia, se va trece la aplicarea Vopselei Epoxidice de Pardoseala “Emex”, in doua straturi, prin pulverizare air-less, sau prin roluire cu trafaleti speciali. La sfarsit suprafata poate fi supralacuita, daca acest lucru se impune.

 

    Va asteptam sa vizitati si pagina dedicata vopselelor pentru pardoseli, de pe site-ul nostru www.emex.ro. Desigur, daca ne veti contacta din pagina de contact, veti primi un raspuns competent, in cel mai scurt timp.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea