ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsele epoxidice agrementate sanitar

Vopsele epoxidice agrementate sanitar

 

In mediul industrial exista unele categorii de spatii care presupun o serie de norme suplimentare, speciale, de igiena. In majoritatea tipurilor de spatii din aceasta categorie, rigorile sunt impuse prin lege, iar nerespectarea lor, asimilata periclitarii sigurantei sau sanatatii consumatorului final, atrage dupa sine amenzi sau penalizari. In spatiile folosite pentru prelucrarea alimentelor, in cele destinate industriei farmaceutice, sau, mai ales in zonele medicale, normele igienico-sanitare reprezinta un aspect esential, iar protejarea perfecta a pardoselii este un element obligatoriu in respectarea acestor norme.

Vopsea epoxidica agrementata sanitar

VOPSELE EPOXIDICE PENTRU ZONE MEDICALE

Pentru a veni in sprijinul institutiilor sau companiilor din mediul industrial, activi in sectoarele cu reglementari igienico-sanitare speciale, Romtehnochim aduce o serie de solutii performante, pentru a indeplini cerintele speciale impuse in astfel de spatii. Avem in vedere, in primul rand, si . Amandoua fac parte din categoria solutiilor profesionale si sunt special create pentru a contribui la asigurarea conditiilor igienico-sanitare corespunzatoare.

Acest articol trateaza doar vopselele epoxidice bicomponente, ca mod de utilizare strict profesional. Proprietatile speciale care recomanda vopselele epoxidice pentru utilizarea in spatii ce presupun norme speciale de igiena sunt, in principal, capacitatea de etanseizare a suportului, rezistenta la uzura fizica, dar si rezistenta la expunere chimica, cat si proprietatea de a nu permite murdariei sa adere la suprafata. Aceste proprietati asigura o protectie superioara a suprafetei la actiunile factorilor externi sau a diversilor contaminanti, cum ar fi grasimile, chiar in exces. Rezistenta superioara a stratului de vopsea asigura pastrarea intacta a acestuia perioade indelungate, lucru ce presupune lucrari de intretinere doar la intervale foarte mari de timp, de peste 5 ani.

Din punct de vedere al procesului de aplicare pe suporturi din beton al , trebuie avuta in vedere respectarea catorva etape premergatoare astfel incat, produsul sa-si manifeste potentialul maxim al proprietatilor sale profesionale, si sa ofere conditiile optime pentru asigurarea normelor igienico-sanitare, in spatii ca laboratoare medicale sau de cofetarie, restaurante, cantine, spitale, spatii industriale in care se prelucreaza alimentele, s.a.

In prima faza, cel mai important este ca suprafata sa fie neteda, sa nu prezinte crapaturi sau alte vicii care ar fi putut surveni in momentul turnarii betonului. Daca exista astfel de probleme, este bine sa se intervina cu un pentru repararea acestor defecte.

De asemenea, este recomandat ca suprafata sa fie curata, sa nu prezinte urme de grasime sau contaminanti cum ar fi cerurile, silicatii sau clorurile, care ar putea dauna aderentei si puterii de acoperire a vopselei. Peliculele vechi vor fi complet indepartate prin sablare sau prin slefuire. O conditie obligatorie este gradul de umiditate ce nu va depasi un maxim de 6%.

Odata ce suprafata este neteda, plana si uscata, si sunt intrunite toate conditiile tehnice de aplicare, se trece la aplicarea stratului primar de , care va sigila complet porii betonului. Desigur, o corecta aplicare a grundului epoxidic va reduce semnificativ si consumul de vopsea. Dupa uscarea acestuia, se va trece la aplicarea de , in doua straturi, prin pulverizare air-less, sau prin roluire cu trafaleti speciali. La sfarsit suprafata poate fi supralacuita, cu , daca acest lucru se impune.

Pentru orice informatii privind Vopselele pentru pardoseli “Emex” va invitam sa accesati , sau sa ne contactati prin al site-ului.
Pentru o cotatie de pret privind executarea lucrarii, puteti accesa . Sau folositi datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul onlineRomtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea