ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Emailuri decorative Emex – efect de durata

Emailuri decorative Emex – efect de durata

 

Solutiile folosite pentru finisarea suprafetelor, indiferent de natura lor trebuie sa ofere, pe langa un set de calitati tehnice profesionale si un efect estetic durabil. De aceea, in atentia producatorilor de vopsele, atributele estetice trebuie sa joace un rol prioritar, alaturi de perfomantele calitative. Chiar si in cazul solutiilor utilizate in mediul industrial, calitatea estetica a finisajului este foarte importanta, deoarece pe langa durabilitatea acoperirii, ce ofera, in primul rand, o garantie a sigurantei din punct de vedere sanitar, trebuie sa asigure si sa mentina, in acelasi timp, o atmosfera placuta in spatiul de lucru.

Emailuri lucioase pentru lemn metal zidarie

EMAILURI DECORATIVE PENTRU O PROTECTIE DURABILA

Odata ce a fost dezvoltata o formula cu proprietati tehnice profesionale, pentru , prin care este asigurata protectia de durata a suprafetei, am studiat alternative pentru a ridica aceste solutii la cele mai inalte standarde de calitate, din punctul de vedere al durabilitatii efectului decorativ. Astfel, toate emailurile si vopselele realizate sub marca Emex se conformeaza acestor standarde, formulele chimice ale solutiilor fiind optimizate astfel incat sa poata oferi protectie adecvata, cu aspect superior, suprafetelor din otel, beton sau lemn, in conditii de exterior sau de interior, pentru perioade cat mai indelungate.

Din punct de vedere tehnic, toate emailurile decorative, din gama “Emex” sunt solutii monocomponente, fabricate pe baza de rasini alchidice sau rasini alchidice modificate, ceea ce le recomanda pentru utilizare profesionala atat in mediul industrial cat si in cel casnic. Formularile asigura si un consum redus, pentru marea majoritate a acestor vopsele fiind suficienta aplicarea unui singur strat, pentru o acoperire perfecta a suprafetei.

Desigur, pentru maximizarea performantelor tehnice este necesara atat o pregatire corespunzatoare a suprafetelor, astfel incat sa se creeze conditiile optime pentru aplicarea stratului final, cat si folosirea unui grund anticoroziv, cum ar fi , in cazul suprafetelor metalice, sau , pentru suporturile din lemn.

Efectul decorativ completeaza calitatile tehnice ale produselor, luciul oferit de aceste solutii fiind unul conceput sa dureze si sa pastreze vii culorile alese de beneficiar. Culorile finisajelor pot fi gasite intr-o online, disponibila pe site-ul nostru. Beneficiarul poate vedea simulari ale culorii finale aplicate pe suprafata, iar pentru a estima cantitatea de care are nevoie pentru realizarea in cele mai bune conditii a finisajului, poate utiliza o alta unealta online pe care o punem la dispozitie, , pentru emailuri, in acest caz.

Luciul persistent si durabilitatea culorii sunt atribute esentiale atunci cand este vorba de culori tari. O estompare a acestora, determina automat un aspect invechit al spatiului, chiar daca, din punct de vedere tehnic, solutia aplicata ofera, inca, o protectie suficienta.

Intre cele mai solicitate produse putem gasi:

Pentru informatii detaliate privind Emailurile decorative “Emex” va invitam sa accesati , sau sa ne contactati prin al site-ului, sau folosind datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea