ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsele lavabile – caracteristici profesionale

Vopsele lavabile – caracteristici profesionale

 

    Atunci cand demarezi un proiect de constructii, pe langa detaliile tehnice si functionale pe care le pui la punct, un aspect foarte important este bugetul. La acest capitol se intampina cele mai mari probleme deoarece, de cele mai multe ori, din spirit de economie, multi beneficiari sunt tentati sa opteze pentru materiale mai ieftine, concentrandu-se doar pe rezultatele imediate, fara sa se gandeasca la aspectele legate de durabilitate.

 

Vopsea lavabila de interior-exterior

 

    Magazinele abunda in oferte care, din punctul de vedere al costurilor imediate presupuse sunt foarte avantajoase. Totusi, un proiect de constructii, odata finalizat trebuie sa se pastreze in cele mai bune conditii o perioada cat mai lunga de timp. Pentru a integra durabilitatea si finisajul calitativ in atributele care vor caracteriza proiectul odata finalizat, folosirea unor produse si materiale profesionale este o conditie obligatorie. În momentul achizitiei materialelor trebuie studiate caracteristicile acestora, pe care producatorul este obligat sa le indice in fisa tehnica.

 

    Vom face acum referire la vopselele lavabile, care intervin inevitabil, in stadiul de finisare al unui proiect de constructii. Pe piata exista o oferta foarte variata in acest sens, dar putine din produsele disponibile se pot caracteriza ca profesionale, si oferind bune rezultate, atat din punct din punct de vedere estetic, cat si structural, raportandu-ne la durata de viata a lucrarii. Astfel, o vopsea lavabila profesionala trebuie sa prezinte o aderenta ridicata la suport, o putere de acoperire sporita, sa asigure aplicarea fara efort, un timp de uscare redus si, mai ales o pelicula uniforma. Foarte important in ceea ce priveste caracteristicile profesionale este rezistenta la fungi si mucegaiuri sau permeabilitatea la vapori si impermeabilitatea la apa.

 

    Acestor caracteristici tehnice li se adauga cele estetice, vizuale, care presupun o un grad ridicat de alb, iar in cazul in care se aplica o culoare, atunci aceasta se va intinde uniform si nu se va deteriora din punct de vedere cromatic la scurt timp dupa aplicare.

 

    “Emex” produce o gama variata de vopsele lavabile profesionale de diverse tipuri: acrilice, stiren-acrilice, siliconice sau silicatice, toate avand in comun optimizarea recepturii pentru obtinerea unei calitati de exceptie.

 

    Veti gasi mai multe detalii despre vopselele lavabile profesionale la aceasta pagina, sau contactandu-ne din formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea