ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Amenajari interioare pe timp de iarna

Amenajari interioare pe timp de iarna

 

    Cand temperaturile scad sub 0 grade, iar ninsorile din ce in ce mai abundente scot din discutie lucrarile de exterior, persoanele cu spirit intreprinzator nu vor astepta venirea primaverii, ci se se vor orienta catre lucrari care sa le permita sa progreseze in proiectele lor. Desigur, exista si riscul ca o pauza de cateva luni sa determine unele efecte neplacute, ceea ce justifica pe deplin orientarea catre lucrari care pot fi facute independent de conditiile atmosferice.

 

Vopsiri profesionale cu vopsele Emex

 

    Una dintre cele mai simple lucrari de amenajare interioara, ce poate fi exectuta pe perioada iernii, este zugravitul. Indiferent daca lucrarea este una in folos personal, sau angajata cu terti, doar rezultatul final va fi cel care va aduce satisfactii sau beneficii. Si pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit, trebuie avut in vedere faptul ca vopseaua in sine, pe langa experienta meseriasilor, determina atat garantia durabilitatii cat si cea a fidelitatii culorii. De asemeni, utilizarea unui produs profesional va determina un plus de acoperire la un consum redus de vopsea lavabila si implicit, la scaderea costului total al lucrarii. Calitatile unui produs profesional nu se limiteaza doar la puterea de acoperire, ci se completeaza cu o aderenta sporita la suport, timp de uscare redus, si bineinteles o intretinere usoara.

 

    Gama de vopsele lavabile “Emex” include vopsele profesionale, ce vin in intampinarea nevoilor specifice ale spatiilor industriale, unde, din cauza conditiilor speciale de exploatare, doar utilizarea unor produse cu atribute profesionale asigura calitatea finala a lucrarii.

 

    Pentru finalizarea unei lucrari, este posibil sa mai fie necesara si o vopsire de pardoseala, sau aplicarea unei pardoseli autonivelante decorative. “Emex” va va pune la dispozitie atat vopsele de pardoseala cat si pardoseli decorative turnate, epoxidice sau poliuretanice, care datorita aditivilor speciali vor putea fi folosite chiar la temperaturi scazute.

 

Romtehnochim va  sta oricand la dispozitie cu indrumari sau sfaturi. Nu ezitati sa accesati pagina de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea