ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Emailuri decorative profesionale

Emailuri decorative profesionale

 
    Un proiect sau de constructii sau doar de amenajari, la finalul sau, trebuie sa fie impecabil atat din punct de vedere structural, cat si estetic. Pentru ca acest lucru sa fie posibil este nevoie nu doar de meseriasi priceputi, cu mana sigura, formata de-a lungul anilor de experienta, dar si de materiale cu proprietati profesionale. O executie foarte buna, facuta insa cu materiale de calitate incerta, intr-un timp mai lung sau mai scurt, va incepe sa arate semnele unei deteriorari premature, fapt care va genera intotdeauna cheltuieli suplimentare. Rezultate performante nu se pot obtine decat cu materiale performante !
 
Vopsele profesionale de lemn metal zidarie
 
    Modalitatea cea mai simpla de alege raportul calitate/pret cel mai bun este de a efectua teste prealabile, cu materiale similare. Bineinteles, va trebui ales produsul care sa asigure cele mai bune caracteristici la pretul final cel mai bun. Exista riscul, ca neefectuand teste, sa fie acceptat un produs care, spre exemplu la o vopsea, sa necesite aplicari repetate, ceea ce duce inevitabil la costuri mai mari decat cele ale unui produs aparent mai scump dar  cu consumuri si costuri de manopera mult scazute.
 
    Atunci cand este vorba de emailuri si vopsele decorative folosite ca element de finisaj intr-un sistem de protectie a suprafetelor de lemn, metal, zidarie, exterioare sau interioare, alegerea corecta a unui produs profesional este primordiala pentru obtinerea unor rezultate superioare, atat privind aspectul cat si durabilitatea peliculei. Alegerea vopselelor profesionale va scuti beneficiarul de lucrarile frecvente de intretinere si costurile lor aferente.
 
    In gama “Emex” se gasesc emailuri profesionale a caror formula a fost dezvoltata pe baza de rasini alchidice, sau rasini alchidice modificate ca alchido-uretanice, sau alchido-siliconice, pigmenti organici si aditivi speciali, astfel incat sa ofere, pe langa facilitate in aplicare, aderenta la suport sau puterea mare de acoperire, si o protectie indelungata a suprafetei pe care au fost aplicate.
 
    Emailurile si vopselele “Emex” au fost dezvoltate ca solutii profesionale pentru a oferi un plus de rezistenta la intemperii atunci cand sunt aplicate pe suprafete exterioare, dar si pentru a-si mentine aspectul estetic, atat prin luciul persistent, cat si prin rezistenta culorii la radiatiile ultraviolete.
 
    Detalii suplimentare despre vopsele si emailuri profesionale veti gasi la aceasta pagina, sau contactandu-ne din formularul de contact.
   

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea