ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsele industriale profesionale

Vopsele industriale profesionale

 
    Lucrarile industriale presupun o serie de particularitati si rigori fata de cele casnice. In principiu acestea sunt atat de natura legala cat si legate de destinatia spatiului. Indiferent de originea normelor care trebuie respectate in cazul spatiilor industriale, pentru ca rezultatele obtinute sa fie in conformitate cu acestea, produsele si sistemele folosite trebuie sa aiba caracteristici speciale care sa faciliteze respectarea normelor impuse, de calitate, rezistenta, durabilitate, protectie sau igiena a spatiilor industriale dar si a utilajelor.
 
Vopsele profesinale pentru industrie
 
    “Emex” a dezvoltat o gama larga de vopsele profesionale concepute astfel incat sa se preteze unei utilizari industriale. In functie de destinatia suprafetei pe care aceste vopsele sunt aplicate, s-au integrat in produsele dezvoltate elemente care sa le asigure atribute profesionale atat la momentul aplicarii cat si dupa ce suprafata intra in circuitul de utilizare. Datorita rigorilor care se impun in sectorul industrial, fiecare vopsea din gama “Emex”, dedicata exclusiv unei astfel de utilizari, a fost dezvoltata pe baza unei formule adaptate la specificul suprafetei pentru care este destinata. Astfel, am creat vopsele speciale pentru piscina, pentru spatii destinate productiei alimentare, pentru spatii industriale in care se opereaza cu masini grele sau vopsele adaptate cerintelor de reconditionare si intretinere a utilajelor. De asemenea, in gama vopselelor industriale sunt cuprinse si cele pentru mobila, ambarcatiuni, cele de tip auto pentru utilaje, sau cele care au proprietati speciale, cum ar fi vopseaua ignifuga.
 
    In functie de utilizarea suprafetei pe care sunt aplicate, aceste vopsele prezinta proprietati profesionale diferentiate, care le permit sa ofere rezultate calitative ce se vor mentine perioade lungi de timp. Astfel lucrarile de renovare si intretinere nu vor trebui realizate frecvent, ceea ce, in cazul spatiilor si utilajelor cu destinatie industriala prezinta avantajul mentinerii unui flux constant de productie, stiindu-se ca intreruperile ce ar putea interveni dauneaza intregului proces, iar daca au fost folosite solutii neadaptate, fara atribute profesionale, atunci riscurile se vor reflecta in intarzierea comenzilor, sau chiar in intreruperea fluxului financiar.
 
    Din aceste puncte de vedere, vopselele industriale profesionale prezinta avantaje clare, care asigura interventii de mentenenta rare si de scurta durata, favorizand  mentinerea fluentei productiei.
 
    Mai multe informatii despre gama noastra de vopsele industriale profesionale veti gasi in aceasta pagina sau contactandu-ne prin formularul de contact.
   

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea