ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsele industriale pe baza de apa

Vopsele industriale pe baza de apa

 
    Dupa cum spuneam intr-un articol anterior, in sectorul industrial, materialele si vopselele folosite pentru protectia suprafetelor trebuie sa prezinte caracteristici speciale care sa le recomande pentru utilizare. Suprafetele exterioare si interioare din segmentul industrial sunt supuse unor conditii care le pot afecta structura in cazul in care nu sunt folosite solutii adecvate pentru asigurarea unei protectii durabile in vederea unei utilizari cat mai indelungate.
 
Vopsea industriala pe baza de apa
 
    Parte din gama de produse profesionale dezvoltata de “Emex”, vopselele hidrosolubile industriale sunt destinate unei utilizari speciale, specifice sectorului industrial. Solutiile propuse in aceasta gama acopera o plaja mare de utilizari, pentru fiecare dintre acestea fiind dezvoltata cate o solutie specifica adaptata perfect destinatiei suprafetei pentru care este recomandata. Astfel gama de vopsele pa baza de apa cuprinde atat vopsele speciale cum ar fi vopseaua pentru tigla, vopseaua hidroizolata, vopseaua ignifuga, vopsea pentru metal, vopsea acrilica pentru mobila, vopsea antifonica, lac pentru piatra, lemn sau beton, cat si grund anticoroziv sau adeziv pentru constructii.
 
    Pentru a atinge performantele optime a acestor vopsele industriale, a fost absolut necesara dezvoltarea lor in functie de utilizare si de suportul pe care sunt aplicate. Crearea de solutii pentru utilizari specifice permite o mai buna optimizare a performantei vopselei, atat din punctul de vedere al aplicarii propriu-zise, cat si din cel al calitatii rezultatelor ulterioare si a durabilitatii acestora.
 
    In principiu, vopselele profesionale sunt concepute astfel incat fiecare sa ofere performanta in rezolvarea unei probleme specifice. Astfel, au fost realizate sisteme pe baza de apa special destinate protectiei anticorozive, in care atat grundul folosit cat si stratul final sa asigure o pelicula cu performante egale sau superioare sistemelor clasice, avand avantajul eliminarii aprope in totalitate a emisiilor nocive, avantaj care se regaseste si la vopselele utilizate pentru protectia lemnului, sau a suporturilor minerale.
 
    Datorita caracteristicilor speciale pe care trebuie sa le aiba, vopselele pe baza de apa vor fi folosite doar in scopul caruia le-au fost destinate, performantele si structura lor fiind optimizate in acest sens.
 
    Mai multe informatii despre gama noastra de vopsele industriale pe baza de apa veti gasi in aceasta pagina sau contactandu-ne prin formularul de contact.
   

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea