ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Pardoseli epoxidice avizate sanitar

Pardoseli epoxidice avizate sanitar

 

In acest articol avem ca tema vopselele epoxidice pentru pardoseala, ca solutie pentru spatiile a caror destinatie impune respectarea unor norme speciale de igiena. este solutia optima pentru un buget restrictiv, dar daca bugetul permite, o recomandare mai buna ar fi . Aceasta solutie pentru protejarea unei pardoseli este mai durabila, mai usor de intretinut, si asigura o calitate a finisajului este net superioara. Fata de vopsea, care are o durata de exploatare recomandata de 5 ani, o pardoseala epoxidica poate fi exploatata in conditiile impuse chiar si de spatii industriale, o perioada de cel putin 10 ani.

Vopsea epoxidica avizata sanitar

VOPSELE SI PARDOSELI EPOXIDICE SANITARE

Romtehnochim a dezvoltat sub marca “Emex”, o gama larga de pardoseli agrementate sanitar, care pot fi utilizate in spatii ca cele in care se prelucreaza alimentele, sau spatii cu destinatie medicala, unde rigorile sanitare sunt foarte stricte. au o serie de proprietati speciale, care permit o protectie deosebita si o curatare foarte facila. Pardoseala, odata turnata corect, nu va mai avea pori care sa permita murdariei sa patrunda si sa se dezvolte bacterii sau fungi in profunzimea suportului. Murdaria va ramane intotdeauna la suprafata, lucru ce va facilita intretinerea. Datorita acestei proprietati anti-murdarire, operatiunile de curatenie sunt simplificate, iar timpii folositi pentru intretinerea curenta se diminueaza, ceea ce permite o mai buna rentabilizare a activitatii globale a spatiului.

Pentru a maximiza potentialul solutiilor de , atat sanitar, cat si estetic si de durabilitate, se impune o aplicare conform instructiunilor producatorului, care sunt esentiale, intrucat au fost concepute de specialisti si extrase din testarea practica a solutiei, prin aplicari personalizate.

In primul rand, pregatirea suprafetei este esentiala in asigurarea conditiilor optime pentru aderenta si etalare a peliculei produsului. Daca este vorba de o suprafata din beton proaspat turnat, este necesar un timp de uscare de 28 de zile inainte de a fi aplicata pardoseala epoxidica, sau produsele conexe, de pregatire, cum ar fi . Dupa scurgerea acestui timp, se vor efectua operatiunile de realizare a unui suport neted, plan si uscat. In cazul in care nu se respecta aceasta perioada de uscare, pardoseala autonivelanta risca exfolieri, basicari sau alte deficiente care o vor afecta in timp.

In cazul unei sape mai vechi, aceasta se verifica de imperfectiuni, crapaturi sau alte eventuale defecte de turnare. Orice imperfectiune descoperita se repara cu , solutie optima pentru uscare, dar si ca duritate si durabilitate. De asemenea, se inlatura straturile vechi de vopsea sau pardoseala, prin sablare sau slefuire mecanica. Daca protectiile anterioare sunt in stare buna, acestea pot fi pastrate, dar trebuie slefuite si asperizate cu o masina cu discuri diamantate.

Inainte de operatiunile de aplicare a , suprafata suport se curata de eventualele impuritati, urme de grasimi sau orice alti contaminanti pe care i-ar putea avea. Odata ce a fost asigurata decontaminarea suprafetei, se poate sigila suportul cu Grund epoxidic de amorsare “Emex” sau similar, si se va trece la aplicarea propriu-zisa a pardoselii care, in conditiile astfel create isi va manifesta maximul capacitatilor, facilitand spatiului respectarea tuturor normelor sanitare impuse.

Romtehnochim pune la dispozitie nu doar solutiile profesionale de pardoseli epoxidice, ci si echipe de specialisti care asigura aplicarea optima a solutiei, in conformitate cu particularitatile spatiului.

Pentru informatii detaliate despre Vopsele sau pardoseli epoxidice “Emex” va invitam sa accesati , sau sa ne contactati prin al site-ului.
Pentru o cotatie de pret pentru executarea lucrarii, puteti accesa . Sau folositi datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea