ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopseaua hidroizolanta Emex AQ Bar

Vopseaua hidroizolanta Emex AQ Bar

 

Suprafetele supuse la un contact permanent cu apa, cum ar fi bazinele folosite in mediul industrial sau piscinele din sectorul civil, dar si zonele puternic expuse la actiunea apei, au nevoie de o protectie sporita impotriva actiunii corozive a acesteia. O suprafata supusa constant la contactul cu apa poate suferi daune structurale severe, in cazul in care nu este protejata corespunzator, cu o solutie profesionala. Pe piata exista o serie de solutii pentru hidroizolatii, ceea ce poate deveni derutant pentru un cumparator neavizat. De cele mai multe ori, insa, factorul hotarator este pretul scazut, din pacate insa in dauna calitatii.

Vopsea impermeabila pentru hidroizolare

VOPSEA HIDROIZOLANTA PENTRU BAZINE DIN BETON

Desi pretul poate fi un factor important pentru influentarea deciziei, exista o serie de alte criterii pe langa costul imediat suportat la achizitie, care ar trebui avute in vedere, cum ar fi performantele pe termen mediu si lung ale vopselei, care pot transforma investitia intr-o solutie de calitate si, totodata rentabila. Totusi pentru suprafete mari, diferenta de pret poate duce la costuri imediate mai mari, iar cumparatorii par sa fie predispusi sa favorizeze factorul financiar in detrimentul calitatii si a amortizarii pe termen mediu si lung a investitiei.

Tocmai pentru a nu supune cumparatorul unor astfel de dileme, ne-am concentrat la optimizarea raportului calitate pret, astfel incat aplicarea si rezultatele solutiei sa fie unele profesionale, iar pretul sa fie unul corect, raportat la performantele oferite de solutiile noastre.

In aceasa categorie se incadreaza si care ofera un raport optim performanta/pret, asigurand totodata o protectie superioara a suprafetei pe care a fost aplicata.

Formula vopselei hidroizolante a fost dezvoltata pe baza de polimeri sintetici, cu adaos de aditivi si fileri performanti, pentru protejarea si decorarea zidariei si tencuielilor, care sa asigure totodata si o buna protectie impotriva infiltratiilor de orice fel, evitand astfel pagubele semnificative provocate de factorii de mediu. Solutia este recomandata nu doar pentru suprafetele expuse la apa (bazine si piscine), dar si pentru cele care au nevoie de o protectie sporita impotriva vibratiilor si a zgomotelor, produsul beneficiind si de proprietati fono absorbante.

Doua dintre calitatile acestui tip de vopsea, si anume rezistenta excelenta la UV si numarul mare de cicluri de inghet-dezghet, fac din aceasta solutie cel mai recomandat produs pentru protejarea izolatiilor din spuma poliuretanica, atat la pereti cat si la acoperisuri.

Vopseaua hidroizolanta propusa poate fi aplicata pe suprafete interioare sau exterioare in vederea protectiei impotriva infiltratiilor, dar si cu scop decorativ, vopseaua avand proprietati care ii permit sa ofere un aspect estetic special suprafetelor pe care este aplicata. Odata aplicat, produsul formeaza o pelicula hidroizolanta cu elasticitate sporita, care impiedica infiltratiile de apa sa dauneze structurii suprafetei, prevenind totodata aparitia mucegaiului sau a ruginii.

Produsul poate fi folosit ca strat final in vederea acoperirii pe o gama foarte larga de suprafete pe baza minerala, cum ar fi: betonul, zidaria, BCA, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, sau alte suprafete ca: tabla, tabla zincata, tabla cositorita, cupru, aluminiu, polietilena, polipropilena, PVC, OSB, placaj, panel, panza, carton, polistiren expandat si, asa cum aratam mai sus, pe spume poliuretanice.

Ca mod de aplicare, vopseaua hidroizolanta se conformeaza regulilor generale care se aplica solutiilor profesionale din gama Emex, descrise in Fisa Tehnica a produsului. Ca element distinct, deoarece este vorba de umezeala, este recomandata tratarea prealabila a suprafetelor de baza minerala cu un inainte de aplicarea amorsei.

Pentru informatii complete despre Vopseaua Hidroizolanta “Emex AQ Bar” va invitam sa accesati de pe site-ul companiei, sau sa ne contactati prin formularul de contact al site-ului, ori folosind datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea