ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Sisteme de vopsire ecologice Emex

Sisteme de vopsire ecologice Emex

 

Mediul in care traim ne influenteaza viata in toate aspectele sale, de la stare de spirit si sanatate fizica, pana la elementele de rutina ale vietii de zi cu zi. Poluarea excesiva provocata de nerespectarea unor norme elementare de protectia mediului poate avea, pe termen mediu si lung, efecte negative severe asupra calitatii vietii. Pentru pastrarea si imbunatatirea calitatii vietii, dar si pentru sustinerea unei dezvoltari tehnologice durabile, depunem in permanenta eforturi in vederea cercetarii de alternative ecologice pentru produsele peliculogene pe care le propunem.

Vopsele pe baza de apa pentru metal

SISTEME DE VOPSIRE PE BAZA DE APA PENTRU METAL

Provocarea in dezvoltarea acestor solutii cu impact minim asupra mediului, consta in pastrarea proprietatilor profesionale ale produselor de acoperire. Formulele chimice clasice, pe baza carora sunt dezvoltate vopselele, lacurile, tencuielile decorative, sau solutiile de decorare a pardoselilor, cum ar fi Vopseaua epoxidica, Vopseaua poliuretanica pentru pardoseli sau Pardoselile turnate, ofera performante excelente indiferent daca este vorba de aplicatii casnice sau industriale. Elementele care intra in componenta formulelor clasice au fost insa optimizate, astfel incat sa se incadreze in standarde de calitate superioare, iar modificarea structurii in vederea diminuarii impactului asupra mediului sa nu diminueze proprietatile finale ale peliculei.

Romtehnochim, prin departamentul de cercetare si dezvoltare a eliminat, din structura multor produse, elementele care aveau un impact negativ asupra mediului si le-au inlocuit cu unele cu impact redus sau chiar nul. Odata ce au fost obtinute solutii noi, s-a lucrat la optimizarea performantelor acestora, astfel incat sa se preteze unei utilizari profesionale. Testele repetate au dus la ajustari la nivelul elementelor organice din componenta produselor ecologice, astfel incat acestea sa poata oferi performante cel putin similare celor clasice.

Scopul nostru este sa dezvoltam nu doar produse sau solutii ecologice, ci sisteme complete care sa poata acoperi toate fazele unei lucrari. Un astfel de sistem ecologic este cel folosit pentru acoperirea suprafetelor metalice noi, sau in curs de reconditionare. Sistemul ofera o protectie superioara impotriva coroziunii, asigurand in acelasi timp un aspect decorativ cel putin la nivelul solutiilor clasice.

Pentru a ajunge la variantele finale ale solutiilor care intra in sistem, am identificat inhibitorii toxici folositi in sistemele conventionale si am constatat ca acestia sunt principalul element cu impact daunator asupra mediului. Am mers in directia eliminarii lor din formula, si inlocuirea cu o serie de inhibitori de coroziune ecologici care, in urma testelor efectuate, am constatat ca asigura o protectie net superioara fata de sistemele clasice, formulate cu unii compusi toxici. Desigur au fost inlocuite si rasinile diluabile in solvent, cu rasini solubile in apa.

Astfel, am dezvoltat un sistem complet de protectie format din , si . Aceste trei produse acopera tot ciclul lucrarii de vopsire a suprafetelor metalice, de la pregatirea suprafetei, pana la aplicarea stratului final.

In sensul sustinerii unei relatii pozitive intre om si mediul inconjurator, ne concentram in permanenta pe gasirea de alternative “verzi”, fara a face insa compromisuri in ceea ce priveste calitatea solutiilor pe care le propunem.

Pentru informatii suplimentare despre vopsele ecologice va invitam sa accesati de pe site-ul companiei, sau sa ne contactati prin formularul de contact al site-ului, ori folosind datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea