ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsea termorezistenta siliconica

Vopsea termorezistenta siliconica

 

Instalatiile folosite in mediul industrial trebuiesc protejate cu solutii speciale, in functie de expunere cat si de destinatia finala, astfel incat sa li se asigure o functionare optima si o durata de viata extinsa, in conditiile de exploatare specifice utilitatii si functiilor instalatiei. In conditii extreme, cum ar fi temperaturile inalte, exista solutii care pot oferi protectia de care instalatia are nevoie astfel incat sa ofere cele mai bune rezultate pe durate de exploatare extinse.

Vopsea rezistenta la temperaturi ridicate

VOPSEA SILICONICA TERMOREZISTENTA

Pentru instalatiile din fonta, otel sau in general materiale metalice, care lucreaza la temperaturi inalte, Romtehnochim propune o vopsea de protectie, care previne aparitia prematura a viciilor, care ar putea surveni in urma unei exploatari intensive. este o solutie profesionala, dezvoltata pe baza unei formulari ce are ca element principal o rasina siliconica specializata, la care se adauga pigmenti si aditivi speciali, cu rezistenta la temperaturi ridicate, care asigura un rezultat final calitativ si durabil. Ca o precizare suplimentara, acest produs este realizat pentru a rezista la temperaturi de pana la 800°C.

Acest tip de vopsea face parte din categoria produselor profesionale, recomandata pentru utilizarea in mediul industrial. Vopseaua termorezistenta “Emex TRS 700” asigura o aderenta superioara si o putere mare de acoperire, ceea ce reduce semnificativ consumul de produs. Prin eforturile de dezvoltare, concentrate in directia optimizarii consumului de produs, am ajuns sa diminuam semnificativ consumul de vopsea pe metrul patrat. Dincolo de rezistenta la temperaturi ridicate, puterea superioara de acoperire si aderenta la suport sunt calitati care definesc acest produs, ca solutie competitiva din punct de vedere al raportului calitate/pret. De asemenea, timpul de uscare este redus, ceea ce determina o finalizare mult mai rapida a lucrarii si intrarea instalatiei in exploatare.

Bineinteles, pentru maximizarea rezultatelor vopselei siliconice termorezistente, astfel incat sa ofere un grad inalt de protectie la temperaturi de peste 700°C (functie de solicitarea beneficiarului), este obligatorie respectarea instructiunilor producatorului atat in faza de pregatire a suprafetei, cat si in etapa de aplicare. In faza de dezvoltare a vopselei, aceasta a fost testata in diferite conditii si astfel a fost determinat un set final de recomandari premergatoare aplicarii propriu-zise. Solutia nu este foarte pretentioasa, iar efortul de pregatire este minim. Suprafata trebuie doar curatata de impuritati, praf, pete de grasimi sau substante chimice care are putea dauna aderentei produsului.

De asemenea, daca exista un strat mai vechi de vopsea, este obligatorie inlaturarea completa a acestuia. Inlaturarea stratului vechi poate fi realizata fie prin mijloace mecanice, fie prin utilizarea unor solutii speciale pentru decapare, cum ar fi , oricare din solutii fiind urmate de periere mecanica astfel incat sa fie inlaturata orice urma a stratului anterior, si de o uscare perfecta. Suprafetele vechi, afectate de rugina, vor fi pregatite prin aplicarea , in vederea inlaturarii urmelor de rugina, atat de suprafata cat si de profunzime.

Inainte de aplicarea propriu zisa a emailului, este recomandata aplicarea care completeaza proprietatile vopselei.

Vopseaua termorezistenta siliconica a fost utilizata cu rezultate exceptionale in mediul industrial la sisteme pentru evacuarea gazelor, cuptoare industriale dar si la tevi sau tobe de esapament pentru autoturisme.

Pentru a obtine mai multe informatii despre Vopseaua Siliconica Termorezistenta sau pentru a plasa o comanda, va invitam sa accesati de pe site-ul companiei, sau sa ne contactati prin formularul de contact al site-ului, ori folosind datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea