ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopseaua clorcauciuc pentru piscina

Vopseaua clorcauciuc pentru piscina

 
Una dintre lucrarile de sezon care ar trebui sa intre pe lista de prioritati a oricarui posesor de piscina este intretinerea acesteia. In cazul in care piscina nu are fundul si peretii acoperite cu placi ceramice, vopseaua de piscina va juca un rol esential in mentinerea piscinei in cele mai bune conditii din punctul de vedere al proprietatilor structurii, cat si din punct de vedere estetic si igienic. In cazul piscinelor, vopsirea completa este o operatiune care se impune periodic. Daca se foloseste o vopsea profesionala si se respecta indicatiile de aplicare oferite de producator nu va fi necesara reconditionarea stratului de vopsea in fiecare an, dar actiunile factorilor externi, cat si depunerile de saruri de pe peretii piscinelor, vor determina interventii o data la cativa ani. Perioadele la care se intervine pentru remedierea defectiunilor difera in functie de intensitatea actiunii factorilor externi, dar si de gradul de utilizare al piscinei. Astfel, pentru o piscina publica, lucrarile de reconditionare vor fi mai frecvente decat pentru o piscina privita, cu un grad de utilizare mult mai redus.
Vopsea pentru acoperirea piscinelor

VOPSELE PROFESIONALE PENTRU PISCINE

Romtehnochim recomanda Vopseaua Clorcauciuc “Emex”, o vopsea profesionala, pentru piscine si bazine din beton, dar si din metal, monocomponenta care, aplicata corect, are o durata de viata cuprinsa intre trei si cinci ani. Avantajul major al acestei solutii, spre deosebire de alte vopsele folosite la vopsirea piscinelor (cum ar fi vopseaua epoxidica, poliuretanica sau poliesterica), este pretul foarte avantajos si usurinta de aplicare. Poate fi utilizata atat in aplicatii industriale, cat si pentru vopsirea piscinelor private.
Indiferent de destinatia piscinei, pentru a obtine cele mai bune rezultate, pregatirea suprafetei in vederea aplicarii stratului final este esentiala. In caz contrar, pot aparea o serie de probleme. Vopseaua nu isi va manifesta potentialul maxim al aderentei la suport si nu va oferi efectul estetic si de protectie scontat.
  • Decolorarea. In timp, culoarea vopselei se va estompa. In cazul unei aplicari necorespunzatoare, acest fenomen poate aparea mai devreme. In cazul in care nu apar si alte defecte fizice, peretii pot fi tratati cu substante speciale pentru luciu si dezinfectare.
  • Efectul de cretare. Foarte rar intalnit, este produs de degradarea pigmentului vopselei, proces in urma caruia sa rezulte un reziduu prafos care se poate vedea pe piele sau pe costumele de baie. Pentru a evita acest efect, mentinerea echilibrului chimic al apei este esentiala.
  • Efectul de basicare sau umflare. Acest efect apare, in exclusivitate, din cauza unei pregatiri necorespunzatoare a suprafetei inaintea aplicarii stratului de vopsea. Daca suprafata de aplicare nu este curata si uscata, aderenta vopselei va avea de suferit, iar efectul de basicare este doar unul din inconvenenientele ce pot aparea. De asemenea, temperatura suprafetei si a vopselei are un rol determinant in ceea ce priveste calitatea stratului final aplicat.
Apa, in combinatie cu elementele chimice care sunt introduse pentru mentinerea igienei piscinei, are un efect coroziv intens asupra vopselei, efect care determina aparitia viciilor enumerate mai sus. Pentru a va bucura din plin de beneficiile unei piscine, acordati atentie deosebita fazelor de pregatire a suportului si de aplicare. Indiferent de calitatea vopselei, daca manopera se realizeaza cu neglijenta, rezultatele finale obtinute vor fi pe masura.
Romtehnochim asigura prin experienta, profesionalism si orientarea riguroasa catre calitate o gama larga de produse profesionale, realizate sub Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.
Pentru detalii despre vopseaua clorcauciuc pentru metal si piscine “Emex” va asteptam sa vizitati pagina dedicata sau ne contactati la datele de mai jos: Pagina de contact Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638 Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.
Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si  catalogul online
Emex: un produs de calitate Romtehnochim
 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea