ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Lac de piatra si beton amprentat

Lac de piatra si beton amprentat

 

Betonul amprentat a devenit un material foarte folosit pentru placarile exterioare ale zonelor de trafic, in special in cele civile. Capacitatile decorative si durabilitatea il recomanda pentru acest tip de aplicatii si nu numai. Este un material versatil care, prin amprentare poate primi modele interesante, personalizate, in functie de preferintele estetice ale beneficiarului. Chiar daca da dovada de o rezistenta foarte buna la actiunile factorilor externi, intretinerea corespunzatoare impune folosirea unui produs special de protectie, un lac pentru beton amprentat care sa-i ofere un plus de protectie impotriva intemperiilor. In acelasi timp, pelicula de lac va mentine murdaria la suprafata, facilitand astfel curatarea.

Lac pentru beton amprentat

LAC PROFESIONAL PENTRU BETON AMPRENTAT

Romtehnochim, in gama de produse profesionale “Emex”, a dezvoltat un lac special, destinat protectiei si intretinerii suprafetelor din beton si, implicit, a celor din beton amprentat. Produsul dispune de proprietati care se manifesta atat in faza de aplicare, cat si pe toata durata utilizarii. Cele mai importante beneficii ar fi:

  • Aplicarea facila. Produsul este optimizat din punct de vedere al formulei astfel incat sa prezinte o aderenta excelenta la suport, cu un timp de uscare redus.
  • Rezistenta crescuta. Produsul a fost conceput astfel incat sa-si indeplineasca cel mai important rol, cel de protectie a suprafetelor. Pelicula, odata aplicata patrunde in profunzimea suprafetelor de piatra sau beton amprentat pentru a le oferi o protectie optima impotriva apei, a razelor UV si a altor factori de mediu care au un caracter coroziv.
  • Potentarea si mentinerea aspectului estetic. Pelicula va oferi un plus de luciu suprafetelor din piatra sau din beton amprentat, ceea ce reprezinta un beneficiu important din perspectiva estetica. Luciul natural a suprafetei va fi accentuat, fara insa a-i altera nuantele naturale.

De obicei, suprafetele din piatra naturala si cele din beton amprentat nu au nevoie de intretinere deosebita. Atat timp cat au fost construite corect isi vor demonstra durabilitatea, dar o intretinere corecta va contribui semnificativ la cresterea perioadei de utilizare. De aceea, Lacul de Piatra “Emex WS” va ajuta foarte mult la prelungirea duratei de viata a suportului, conferind in acelasi timp un aspect mai placut.

Poate fi folosit atat in aplicatii casnice, cat si industriale, pentru suprafete interioare dar si exterioare. Rezistenta la medii alcaline il recomanda pe suprafete din piatra si beton amprentat expuse la substante cu un pronuntat caracter coroziv.

Contributia “Emex WS” la intretinerea suprafetelor din beton amprentat sau piatra este foarte vizibila si la nivelul operatiunilor de curatare. Pelicula formata previne infiltrarea murdariei, o tine la suprafata, facilitandu-i inlaturarea. Mai mult, biocizii ecologici pe care ii are in compozitie se vor demonstra foarte eficienti in protectia impotriva fungilor si mucegaiurilor.

Romtehnochim recomanda acest produs, dezvoltat pentru a oferi performante maxime, chiar si conditii de expunere la un mediu coroziv, cu actiune intensa. Pentru a beneficia insa de cel mai inalt nivel al proprietatilor produsului, este recomandata o pregatire a suprafetei si o aplicare conform specificatiilor producatorului, lucru extrem de facil si expus si in Fisa Tehnica a produsului.

Pentru detalii suplimentare despre acest produs, va rugam sa vizitati pagina dedicata, sau sa ne contactati la datele de mai jos:

Pagina de contact
Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau
Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si  catalogul onlineRomtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea