ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Lac epoxidic pentru pardoseli durabile

Lac epoxidic pentru pardoseli durabile

 

In momentul execuarii pardoselilor interioare, indiferent de destinatia lor, constructorii profesionisti isi iau masuri de precautie, astfel incat lucrarea, in ansamblul ei sa beneficieze de doua atribute esentiale: calitate si durabilitate.
Pentru obtinerea acestor calitati ale pardoselii, are un rol central, respectiv sigilarea, fixarea si protectia suprafetelor din beton sau ciment.

Lac epoxidic pentru sigilare sau supralacuire

PROTECTIA PARDOSELII CU LAC “EMEX EPOXY CONTACT”

In general, acest produs se foloseste la pregatirea suportului din beton in vederea montarii de pardoseli flotante sau parchet. In acest caz, rolul acestui lac este unul foarte important, din perspectiva actiunii sale de protectie impotriva prafului si a vaporilor. Cele doua elemente au un efect nociv, in general de contaminare a interioarelor unde se manifesta. Umezeala si praful pot aparea in orice spatii, chiar si in cele rezidentiale care, cel putin teoretic, beneficiaza de o temperatura constanta, sunt izolate de actiunile factorilor externi si sunt ventilate corespunzator.

Acesti “inamici”, praful si umezeala, ascunsi sub pardoselile flotante sau, mai ales, sub parchet, actioneaza lent si “silentios”. Efectele lor daunatoare altereaza chiar si proprietatile fizice si estetice ale lemnului. In cazul pardoselii, protectia oferita de lacul epoxidic impiedica actiunile nocive ale prafului si umezelii si asigura durabilitatea finisajului. Rolul de sigilare a porilor si de fixare a suportului, pe care acest lac il asigura, determina o stabilitate foarte mare, o buna conservare a igienei incintelor, si chiar o protectie a parchetului, prin functia de “bariera de vapori”, pe care o garanteaza.

Sa nu uitam de efectul nociv pe care il au asupra sanatatii ocupantilor spatiilor incorect protejate, praful rezultat din macinarea suportului, sau umezeala generatoare de diverse tipuri de ciuperci, printre care si igrasia.
Un beneficiu major, al Lacului Epoxidic “Emex Epoxy Contact”, este acela ca poate asigura si un rol de protectie impotriva alergiilor. Agentii alergeni, purtati de praf sau de sporii ciupercilor generale de umiditate, vor fi cu certitudine izolati.

Produsul se poate adapta cu usurinta unei arii largi de aplicatii. Cateva dintre cele mai frecvente ar fi:

  • Strat de uzura atunci cand este nevoie de o rezistenta suplimentara a unei pardoseli din beton, respectiv in conditii de trafic intens si acolo unde exista expunere la socuri mecanice;
  • Top-coat in aplicatii ca , sau pentru supralacuire in cazul vopselelor sau pardoselilor epoxidice. Practic, este recomandat in toate aplicatiile in care stratul anterior ramane vizibil;
  • Corector pentru defectele suprafetelor din beton, sau usoara egalizare a suportului, cu adaos de materiale pulverulente cum ar fi nisipul cuartos, făina de cuart, etc.;
  • Sigilant de mare eficienta pentru porii din suport si agent de fixare impotriva macinarii suprafetelor cimentice.

Proprietatile Lacului Epoxidic “Emex Epoxy Contact” au demonstrat un randament foarte bun pe toate tipurile de suprafete din ciment, pe diferite tipuri de sape, pe betoane, pe pardoseli elicopterizate, pe mozaic, dar si pentru supralacuirea pardoselilor si vopselelor epoxidice

Pentru maximizarea performantelor produsului, este esentiala o pregatire corespunzatoare a suprafetei si o aplicare conform indicatiilor producatorului. Asadar, este recomandat constructorilor sa citeasca fisa tehnica inainte de demararea lucrarilor de aplicare, mai ales in cazul in care nu au mai folosit acest lac. Documentarea in legatura cu materialele de constructii folosite este esentiala pentru aplicarea lor corecta si, intr-un final, pentru calitatea si durabilitatea lucrarii in ansamblul ei.

Pentru alte informatii, vizitati pagina produsului din site-ul nostru www.emex.ro sau contactati-ne folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea