ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsea pentru tigla de acoperis

Vopsea pentru tigla de acoperis

 

Odata ce a trecut perioada ploilor si temperatura se stabilizeaza in limitele obisnuite ale verii, este momentul ideal pentru demararea unor lucrari de constructii si amenajari atat in sfera rezidentiala, cat si in cea industriala. Printre lucrarile de renovare si intretinere care pot fi efectuate in aceasta perioada, cele la acoperis ar trebui sa fie inscrise pe lista de prioritati. Acoperisul este elementul cel mai expus actiunii factorilor externi si are un rol esential de protectie a intregii structuri. Expunerea intensiva la actiunile corozive ale ploilor, vantului, razelor UV sau a ciclului inghet/dezghet, afecteaza in timp acoperisul si ii altereaza functiile de protectie.

Vopsea pentru acoperisuri tigla azbociment

VOPSEA PENTRU ACOPERISURI DIN TIGLA “EMEX”

De obicei, acoperisurile au perioade de utilizare lungi, inainte sa trebuiasca sa se intervina cu reparatii majore. Durata de viata poate fi prelungita printr-o intretinere corespunzatoare a suprafetei. In plus, lucrarile de intretinere nu doar ca prelungesc durata de exploatare a acoperisului conservandu-i functiile, ci contribuie si la mentinerea aspectului estetic al casei. Un acoperis din tigla neglijat, isi va pierde in primul rand culoarea, dupa care va intra intr-un proces de degradare. Este necesara o actiune preventiva cu o vopsea de acoperis cu proprietati profesionale care asigura suprafetei nu doar beneficiul estetic, ci si pe cel de protectie. O vopsea buna, creata special pentru tigla, actioneaza ca o pelicula protectoare care diminueaza impactul actiunii factorilor externi.

Romtehnochim a dezvoltat , un produs profesional special conceput sa faca fata conditiilor speciale care se manifesta pe acoperis. Poate fi aplicata pe tigla montata, dar si pe cea scoasa din cuptor, la o temperatura de cca. 55°C, timpul de uscare fiind unul foarte redus; in aproximativ patru minute de la aplicare, vopseaua este uscata, asigurand proprietatile finale de protectie. Specialistii Romtehnochim s-au concentrat in special pe aspectul functional, de protectie al vopselei. Functiile de protectie au fost dezvoltate concomitent cu cele estetice, mai ales ca produsul este unul profesional. Variantele de culori pot fi alese in functie de preferintele beneficiarului, la comanda, dar exista si 6 nuante standard, principale, dintre cele mai utilizate.

O alta proprietate a acestei vopsele este rezistenta la murdarie si curatarea rapida. Pelicula nu permite patrunderea murdariei, iar curatarea se poate face foarte usor, cu ajutorul unui jet de apa.

O preocupare esentiala in procesul de cercetare si dezvoltare pentru aceasta vopsea a fost partea de protectie a mediului. S-au derulat eforturi sustinute de cercetare pentru optimizarea formulei astfel incat impactul asupra mediului sa fie unul cat mai redus, fara a face insa compromisuri la nivelul calitatii produsului. Desi s-a reusit dezvoltarea unui produs nepoluant, proprietatile profesionale ale acestuia nu au fost afectate, nici in ceea ce priveste aplicarea, nici durata de viata, durabilitatea culorii, capacitatea de protectie, aspect estetic, s.a.m.d.

Vopsirea acoperisului este o lucrare de intretinere care se realizeaza fara costuri foarte mari si nu presupune eforturi deosebite. Daca sunt respectate indicatiile producatorului, solutia isi va manifesta, cu certitudine, maximul potentialului sau.

Pentru indrumari sau detalii, va asteptam oricand sa ne contactati prin pagina de contact a site-ului, sau la datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul onlineRomtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea