ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Emex – vopsea pentru marcaje rutiere

Emex – vopsea pentru marcaje rutiere

 

Vara este sezonul cel mai favorabil lucrarilor de constructii si, implicit a lucrarilor de reparatii, intretinere sau amenajari de drumuri. In lucrarile de intretinere, pe langa inlocuirea elementelor de siguranta si reglementare a traficului rutier deteriorate, respectiv parapeti, indicatoare sau semne de circulatie, intervin si lucrarile de reconditionare a marcajului rutier. Traficul intens si factorii de mediu cu actiune coroziva sunt elementele determinante ale degradarii marcajului rutier, ceea ce poate periclita fluxul normal al traficului si, cel mai important, siguranta participantilor. O vopsea de marcaj de calitate superioara, profesionala, este esentiala pentru obtinerea celor mai bune rezultate, care se vor mentine perioade indelungate de timp in conditii de trafic greu si sub actiunea repetata a factorilor de mediu.

Vopsea profesionala pentru marcaj rutier

VOPSEA DE MARCAJ RUTIER “EMEX ROUTE”

Importanta marcajului rutier este incontestabila, dar calitatea este determinata de vopsea si de corecta pregatire a suportului inainte de aplicare. De aceea am identificat cinci argumente esentiale care sustin utilizarea la lucrarile de amenajare a drumurilor.

1. Aplicare usoara. Un avantaj care vine in sustinerea aplicatorului. Formula chimica a vopselei “Emex Route” a fost optimizata astfel incat sa faca procesul de aplicare cat mai eficient. Astfel, s-a urmarit realizarea unor proprietati ca putere mare de acoperire, aderenta mare la suport si uscare rapida. Aceasta ultima proprietate favorizeaza timpul de indeplinire a lucrarii si reluare normala a fluxului de trafic. Aplicarea se poate face prin mai multe procedee, in functie de tipul lucrarii: pensulare, roluire sau pulverizare cu aer sau airless. Pentru grosimi mai mari este recomandata masina de stropit.

2. Vizibilitate sporita. Culoarea vopselei este persistenta si nu permite patrunderea murdariei, un element care, in timp, ar putea periclita vizibilitatea. Tot in sustinerea vizibilitatii, din perspectiva sigurantei rutiere, se pot adauga micro perle din sticla care vor asigura un efect reflectorizant. Acest efect se demonstreaza a fi un avantaj important, mai ales in conditii de noapte sau conditii meteo care ingreuneaza circulatia pe drumurile publice. Vizibilitatea este favorizata de rezistenta la ingalbenire si la deteriorarea culorii.

3. Rezistenta si Durabilitate. “Emex Route” este o vopsea care a trecut printr-un proces de dezvoltare amplu si a trecut nenumarate teste de laborator si optimizari ale formulei in vederea obtinerii celor mai bune performante din perspectiva durabilitatii. S-a urmarit din aceasta perspectiva introducerea unor elemente care sa ofere un avantaj fata de solutiile similare prezente pe piata. Astfel, a fost dezvoltata o vopsea cu o rezistenta sporita la uzura, la abraziune, la actiunea apei, a benzinei si a uleiurilor minerale.

4. Intretinere usoara. Datorita abordarii atente in etapa de dezvoltare a formulei vopselei pentru marcaj rutier “Emex Route”, lucrarile de intretinere nu sunt foarte frecvente, iar daca se realizeaza conform unui grafic conform cu indicatiile producatorului, nu vor presupune cheltuieli foarte mari. Doar in cazuri speciale sau dupa o utilizare indelungata va fi nevoie de refacerea completa a marcajelor.

5. Utilizare extinsa. “Emex Route” nu este dedicata exclusiv realizarii marcajelor rutiere pe drumurile publice. Desi aceasta este principala sa utilitate, vopseaua poate fi folosita cu succes si la marcarea terenurilor de sport, a parcarilor, a delimitarilor din zonele industriale, s.a.m.d.

Pentru detalii privind , va asteptam oricand sa ne contactati prin pagina de contact a site-ului, sau la datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul onlineRomtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea