ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Pardoseala epoxidica decorativa Emex

Pardoseala epoxidica decorativa Emex

 

Apropierea sezonului estival ne face, inevitabil, sa ne gandim la si la terase. Majoritatea restaurantelor, cafenelelor sau cluburilor, sunt in plina cursa de amenajare a teraselor. Nu doar localurile se gandesc la cum sa-si amenajeze terasele, ci si proprietarii care au o curte, cat de mica, in jurul casei. Pe piata exista o serie de solutii pentru amenajarea pardoselii unei terase, de la solutiile pentru terase din lemn, la pardoselile ceramice sau din mozaic; toate sunt potrivite pentru realizarea unui spatiu cu design special.

Pardoseli epoxidice poliuretanice decorative

AMENAJARI TERASE EXTERIOARE CU RASINI EPOXIDICE

Romtehnochim propune ca alternativa pentru pardoselile teraselor una dintre variantele:

care pot genera un efect estetic special si ofera o serie de avantaje din punctul de vedere al durabilitatii si rezistentei in conditii de trafic intens. Sunt produse profesionale concepute dupa cele mai riguroase criterii de performanta, pe care trebuie sa le indeplineasca un astfel de produs. Aceste tipuri de pardoseli epoxidice fac fata cu brio pana si aplicatiilor industriale, unde fortele corozive, fizice si chimice, care intervin la nivelul pardoselii, sunt mult mai agresive decat in aplicatiile civile. In plus, caracterul profesional se resimte si in fazele de aplicare, permitand o utilizare facila, chiar pentru cei care nu au mai folosit astfel de produse.

dezvoltate de Romtehnochim in gama specializata de produse si solutii “Emex”, vin sa ofere un raspuns calitativ, din punct de vedere structural si estetic, aplicatiilor civile, in acest caz specific, terasele. Spre deosebire de mediul industrial, unde atributele estetice ale solutiei nu sunt o prioritate, segmentul de aplicatii civile impune aceste caracteristici. Tocmai de aceea, au fost introduse in structura pardoselilor epoxidice elemente decorative care lasa beneficiarului, constructorului sau arhitectului libertatea unui concept de design unic. Solutiile de pardoseala decorativa pot incorpora granule sau plachete de diferite forme si culori care pot crea un design cu totul deosebit. De asemenea si variantele de culori pentru aceste pardoseli sunt foarte vaste, astfel incat sa poata fi incadrate in ansamblul conceptual al terasei.

Pardoselile epoxidice decorative au avantajul durabilitatii. Astfel, pe o terasa chiar expusa, pardoseala se va conserva pe timpul iernii, fara sa fie nevoie ca beneficiarul sa intervina cu lucrari suplimentare. Pardoselile pentru exterior sunt concepute astfel incat sa reziste ciclului inghet-dezghet, precum si perioadelor prelungite de temperaturi scazute sau precipitatii abundente. Singura operatiune finala obligatorie, este o protectie suplimentara la lumina (top-coat), cu , care va asigura, suplimentar, un luciu persistent si durabil.
In rest, singura operatiune pe care va trebui sa o efectueze proprietarul pe durata de exploatare a pardoselii este curatarea. Procesul de curatare nu presupune operatiuni speciale; este suficient daca se foloseste un mop, apa si, eventual o solutie de curatare pentru a oferi un plus de luciu.

Pentru a beneficia de maximul performantelor oferite de pardoselile epoxidice din gama “Emex”, este foarte important sa fie respectate indicatiile producatorului in momentul aplicarii. Daca sunt urmate fazele de pregatire a suprafetei, premergatoare aplicarii propriu-zise, solutia va avea create conditiile optime pentru a-si manifesta potentialul maxim al proprietatilor sale.

Spre deosebire de pardoselile din lemn sau cele ceramice, pardoselile epoxidice decorative exceleaza la capitolul durabilitate si rezistenta la factorii care ar putea afecta integritatea structurala a suprafetei.

Daca planuiti amenajarea unei terase, pentru a gasi solutia optima, luati legatura cu unul dintre consultantii Romtehnochim, prin pagina de contact a site-ului, sau folosind datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea