ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsea Lavabila Premium “Emex Gold”

Vopsea Lavabila Premium “Emex Gold”

 

    Pe piata de materiale de constructii din Romania, putem spune ca exista o inflatie de oferte pe segmentul vopselelor lavabile. In functie de proprietatile produselor apare diferentierea de pret care face foarte dificila alegerea consumatorului neavizat. Acesta ar putea sa cada in acest „vartej al preturilor” si ar putea alege fie o vopsea ieftina care nu va atinge performantele la care se asteapta, ori una scumpa dar care nu va oferi rezultatele pe care le promite.

 

Vopsea lavabila premium

 

    Alegerea unei vopsele lavabile de calitate este un demers destul de complicat, dar daca va insusiti cateva repere, veti reusi sa folositi pentru proiectul dumneavoastra de amenajare interioara sau exterioara un produs ale carui rezultate calitative se vor vedea in timp prin durabilitatea pe care o va oferi.

 

    Noi vrem insa sa va recomandam doar produse pe care sa puteti conta si, mai ales, de care noi insine sa fim siguri.

 

    Astfel, un produs fiabil, care satisface cele mai exigente cerinte de calitate, durabilitate si aspect este Vopseaua Lavabila Premium “Emex Gold”, un produs profesional, emulsionat, pe baza de rasini acrilice si aditivi speciali pentru finisarea tencuielilor interioare sau exterioare cu continut marit de rasina. Datorita inalbitorului optic, produsul ofera un alb imaculat care se pastreaza foarte bine perioade indelungate de timp.

 

    Caracterul premium al Vopselei Lavabile “Emex Gold”, este dat de elementele pe care formula sa le include, si care lucreaza sinergic pentru realizarea parametrilor optimi de calitate. Complexitatea formulei pe care Romtehnochim o pune in aplicare la vopseaua lavabila “Emex Gold” reuseste sa asigure o putere de acoperire mult peste medie. O suprafata pregatita corespunzator permite acoperirea totala si uniforma la un singur strat. Timpul de uscare este redus semnificativ, iar durabilitatea in timp a peliculei este remarcabila.

 

    Bineinteles, caracteristicile premium sunt extinse si la nivelul intretinerii ulterioare deoarece acest tip de vopsea lavabila permite foarte greu aderarea murdariei pe suprafata vopsita. In cazul in care apar pete, acestea se pot inlatura cu un minim de efort, o simpla spalare cu buretele fiind suficienta, deoarece produsul beneficiaza de proprietati superioare si din punctul de vedere al lavabilitatii.

 

    Proprietatile premium sunt aceleasi pentru orice nuanta care se regaseste in cartela de culori.

 

    Pentru detalii suplimentare despre Vopseaua Lavabila Premium “Emex Gold”, vizitati pagina produsului sau contactati-ne folosind formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea