ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Calitatile tencuielilor decorative profesionale

Calitatile tencuielilor decorative profesionale

 

    Intotdeauna cand sunteti pusi in fata alegerii unor materiale de constructii, exista doua variante: studiati oferta astfel incat sa achizitionati un produs profesional care sa ofere rezultate calitative si durabile la finalizarea proiectului de amenajari la care lucrati, sau alegeti produse de calitate indoielnica.

 

Tencuiala decorativa structurata

 

    O tencuiala decorativa structurata, care sa ofere rezultate profesionale si de durata, trebuie sa aiba cateva caracteristici obligatorii, cum ar fi: aspect omogen si cremos, usurinta la intindere, aderenta foarte mare, impermeabilitate la apa dar permeabilitate la aer, etc. Este inutil sa mai spunem ca marimea granulei este cea care determina si consumul pe mp, inafara cazului unei aplicari defectuoase, ce ar determina o crestere nejustificata a acestuia.

 

    “Emex” vine in ajutorul colaboratorilor sai cu un formular simplu de calcul, care sa permita calcularea consumurilor standard, atat pe tipuri de tencuiala decorativa si marimi ale granulei, cat si pe tipuri de suport, din aceasta pagina.

 

    Romtehnochim a dezvoltat sub marca “Emex” o gama variata de tencuieli decorative profesionale pe baza de rasini sintetice, acrilice, siliconice, cu silicati sau cu adaos de xilani si aditivi specifici, la care efectul decorativ este sustinut prin adaugarea de cuart micronizat si granule de marmura de diverse marimi, astfel incat finisajele obtinute sa beneficieze de cele mai bune atribute calitative si estetice.

 

    Formularea a fost astfel elaborata incat toate caracteristicile de pelicula sa se pastreze in timp, chiar daca suprafata este expusa unor actiuni dure ale factorilor de mediu. Astfel, toate tencuielile decorative “Emex” au o rezistenta sporita la zgariere, la fungi sau mucegaiuri, asigura respiratia peretilor odata cu impermeabilitatea la apa, si nu sunt expuse la aparitia microfisurilor, la o durata de viata de peste 10 ani.

 

    Un produs profesional convinge in timp, mai ales prin faptul ca nu ajunge sa se deterioreze in urma unei actiuni intense a factorilor de mediu. In functie de spatiul geografic in care se afla constructia, va veti putea alege  tencuiala decorativa potrivita conditiilor specifice ale zonei (umiditate mare in regiuni muntoase, aer sarat si expunere marita la razele soarelui in zone litorale, etc.).

 

    Puteti consulta gama completa din aceasta pagina, iar pentru suport tehnic va asteptam in pagina de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea