ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Grunduri anticorozive industriale

Grunduri anticorozive industriale

 

    Suprafetele metalice expuse actiunilor corozive ale factorilor externi ca apa, variatiile de temperatura sau radiatiile UV, se deterioreaza in timp, afectand ansamblul intregului sistem. De aceea protectia corespunzatoare a acestora ar trebui sa fie o preocupare esentiala, mai ales atunci cand este vorba de spatii industriale, in care degradarea componentelor metalice din structura de rezistenta sau din componenta utilajelor duce nu doar la degradare si la pierderea functionalitatii, dar si la periclitarea sigurantei angajatilor care lucreaza in mediul respectiv.

 

Grund industrial anticoroziv

 

    Pentru a contribui la un mediu de lucru sigur, in cazul activitatilor care presupun manevrarea unor utilaje grele din metal si se desfasoara in hale construite din structuri din acelasi material, “Emex” a dezvoltat o gama de grunduri anticorozive profesionale, fie pe baza de rasini epoxidice, poliuretanice sau poliesterice, fie pe baza de rasini sintetice solubile in apa. Pe langa grundurile propriu zise, gama include si o serie de produse conexe necesare pentru pregatirea suprafetelor, ca solutii decapante, solutii de fosfatare pentru inlaturarea ruginii sau solventi speciali pentru reglarea vascozitatii vopselei in functie de diferitele tipuri de operatiuni pentru care este conceputa.
    Un produs de mare ajutor in cazul suprafetelor atacate de rugina, este Solutia de Fosfatare “Emex Rust Stop”, care inlatura cu usurinta nu numai rugina superficiala, ci chiar si pe cea de profunzime.

 

    Un alt produs special, pe care l-am dezvoltat pentru a completa acesta gama, este Grundul Hidrosolubil „Emex Eco”. Pe baza de rasini sintetice, aditivi anticorozivi si inhibitori de coroziune, diluabil cu apa, produsul asigura o protectie sporita impotriva ruginii  rapide sau de lunga durata. De asemenea, produsul a fost conceput astfel incat sa se poata adapta la orice tip de metal, iar impactul pe care il are asupra mediului sa fie unul cat mai redus. De aceea grundul anticoroziv „Emex Eco” intra in categoria produselor ecologice care, cu un impact minim asupra mediului, reusesc sa ofere performante excelente in aplicatiile speciale, casnice sau industriale. Produsele ecologice din gama "Emex" ofera acelasi nivel al calitatilor profesionale ca si solutiile conventionale.

 

    In gama de grunduri anticorozive pentru metal, dezvoltata de "Romtehnochim", sub marca "Emex",  veti regasi cu siguranta solutia potrivita pentru proiectul la care lucrati. Cititi intotdeauna cu atentie descrierea si instructiunile pentru a va asigura ca alegeti produsul optim pentru aplicatia dorita.

 

    Detalii sau Fise Tehnice pentru grunduri anticorozive puteti gasi in aceasta pagina, sau ne puteti contacta pentru suport tehnic din formularul de contact.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea