ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Tencuieli decorative profesionale Emex

Tencuieli decorative profesionale Emex

 

Pentru a-si demonstra calitatile, orice material de constructii trebuie sa treaca testul timpului. Chiar daca odata aplicat, produsul, fie vopsea, tencuiala sau pardoseala ofera un finisaj foarte bun din punct de vedere estetic, la nivel structural s-ar putea ca situatia sa nu fie aceeasi. Un material care nu a fost dezvoltat dupa o reteta special conceputa pentru rezultate profesionale, are toate sansele sa nu treaca acest test. Chiar si in contextul in care suprafata nu este expusa unei actiuni intense si progresive a factorilor agresivi, este posibil sa apara serie de vicii la nivelul tencuielii noi, chiar daca aceasta a fost aplicata corect, prin parcurgerea tuturor etapelor premergatoare aplicarii propriu-zise.

Tencuiala decorativa structurata de fatade

DECORAREA CLADIRILOR CU TENCUIELI STRUCTURATE “EMEX”

Romtehnochim propune, in gama de , solutii profesionale pentru exteriorul constructiilor, solutii care fac fata chiar si actiunilor extreme ale factorilor corozivi de mediu. Toate tencuielile din gama “Emex” sunt concepute astfel incat sa reziste in medii cu umezeala ridicata, dar si la medii cu o actiune intens agresiva asupra structurilor, cum ar fi zonele montane, unde actiunea precipitatiilor si ciclurile inghet-dezghet sunt mult mai intense decat in zonele de campie, sau zonele litorale, cu o expunere foate mare la ceata salina si la intemperii cu caracter puternic coroziv.
Astfel, au fost create solutii speciale cum ar fi:

produse cu rezistenta foarte mare la umiditate si la actiunea coroziva a factorilor de mediu.

Procesul de dezvoltare al unei tencuieli decorative profesionale este unul complex, dar produsul final oferit isi va dovedi proprietatie superioare atat in faza de aplicare, cat si in timpul utilizarii pe termen lung. Pentru a obtine cele mai bun rezultate, sugeram sa alegeti solutia de tencuiala decorativa care se potriveste cel mai bine specificului zonei. Astfel pentru zonele cu umezeala crescuta, recomandam Tencuiala Decorativa Impermeabila, sau Tencuiala Decorativa Siliconica, insa, pentru zonele de oras, destul de protejate in fata capriciilor mediului, , standard, va asigura un aspect excelent si o protectie mai mult decat suficienta, alaturi de o durata indelungata de viata.

Calitatile tencuielii se vor manifesta si la nivelul lucrarilor de intretinere. Datorita proprietatilor de respingere a murdariei (efectul de Lotus), intervalele la care este recomandata curatarea sunt extinse semnificativ.

Tencuielile decorative din gama “Emex” pot fi utilizate cu rezultate exceptionale atat in aplicatii civile, cat si industriale. Indiferent de tipul mediului in care sunt folosite, daca sunt respectate indicatiile producatorului privitoare in special la pregatirea suportului si este ales tipul corespunzator de tencuiala, durata de viata este de minim 10 ani.

O facilitate aparte o reprezinta si , care va permite alegerea facila a culorilor, avand in fata o privire de ansamblu a aspectului final si combinatiilor de culoare folosite.

Daca in perioada urmatoare planuiti o lucrare de finisare sau de renovare cu tencuieli decorative, contactati-ne oricand prin pagina de contact a site-ului, sau folosind datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea