ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Culoarea ideala pentru living

Culoarea ideala pentru living

 

Livingul este spatiul cel mai vizibil dintr-o locuinta. Aici isi petrec locatarii cea mai mare parte a timpului pentru ca, de obicei, in living sunt si principalele elemente de petrecere a timpului liber, cum ar fi televizorul si restul dispozitivelor multimedia care asigura petrecerea placuta a serilor sau a dupa amiezilor linistite in familie sau cu prietenii. In living sunt primiti musafirii, asa ca trebuie sa fie camera cea mai primitoare din toata locuinta, practic este partea locuintei care se deschide catre public.

Emex culoare pentru vopsele de interior

VOPSELE LAVABILE “EMEX” - CULORI PENTRU O VIATA

Livingul este o imagine a gusturilor proprietarului, a sensibilitatii acestuia la culori si forme, la armonizarea acestora pentru a crea un design interior placut si confortabil din punct de vedere vizual, dar care sa lase loc pentru functionalitate. Mai mult, datorita caracterului public al livingului, cea mai utilizata incapere a locuintei, locul de reunire zilnica a familiei, culorile alese pentru pereti sunt o solutie de compromis intre gusturile si preferintele membrilor familiei. Totusi, chiar daca alegerea culorii sau culorilor pentru peretii livingului este un compromis, acesta nu ar trebui sa se transforme intr-un amestec de efecte puternice, prin care sa fie afectate toate elementele de design care ar putea sa ofere efectul estetic vizual pe care toti il cautam.

Procesul de alegere al culorilor poate fi unul destul de anevoios, mai ales ca variantele sunt limitate doar de puterea imaginatiei si de creativitatea fiecaruia. Daca incaperea este complet goala, vizualizeaza mobila pe care urmeaza sa o pui, sau macar stilul pe care il va avea si ce efect vrei sa creezi. De exemplu, daca mergi pe mobila din lemn masiv, nu este recomandat excesul de culoare. Sunt recomandate nuantele sobre, fara insa a se face exces de aceste nuante. De obicei, pentru a da un aer sobru, este recomandata folosirea unei singure nuante.

In schimb, daca mobila este una usoara, simpla, modulara, cu linii drepte si fara artificii de design, atunci, se poate aborda un stil informal, mai cald, mai primitor. Se vor folosi culori calde, vii, care sa ofere senzatia unui spatiu vesel in care oamenii se pot relaxa in voie.

Amenajarea livingului depinde foarte mult si de oamenii care o viziteaza. In cazul in care incaperea este frecventata de musafiri tineri, dinamici, care se intalnesc intre prieteni, pentru o seara de distractie, atunci abordarea informala este cea recomandata. In schimb, daca livingul este un spatiu oficial in care au loc intalniri formale, atunci trebuie respectata sobrietatea impusa de destinatia specifica a spatiului.

Un living de familie trebuie sa fie realizat in culori calde, asa ca veti putea alege nuante de bej si maro ciocolata care ofera senzatia de siguranta. Maroul este o culoare care sugereaza traditionalismul, iar prin combinatia cu bejul creeaza o nota de eleganta si distinctie care va fi potrivita si in cazul in care veti folosi livingul pentru a gazdui evenimente sociale formale. Aceasta combinatie de culori ce pare cea mai buna solutie, impune totusi o serie de rigori in ceea ce priveste alegerea mobilei si a decoratiunilor care vor trebui sa fie in aceeasi nota eleganta.

Desigur, calitatea vopselei este un element deosebit de important. De aceea Romtehnochim pune la dispozitie o gama variata de , din care sa puteti alege.

Pentru alegerea culorilor, Romtehnochim vine in sprijinul dvs. cu o , care va va face aceasta sarcina mult mai usoara.

Pentru indrumari mai elaborate, va asteptam oricand sa ne contactati prin a site-ului, sau folosind datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea