ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Tencuiala decorativa – aplicare

Tencuiala decorativa – aplicare

 

Aplicarea tencuielii exterioare este, de obicei, printre ultimele lucrari inainte de trecerea la finisajele interioare. De aceea pentru a obtine un rezultat durabil si de calitate, este de mare importanta atat respectarea etapelor de pregatire a suprafetei si de aplicare propriu zisa a produsului, cat si momentul aplicarii. Pentru ca tencuiala decorativa sa-si manifeste maximul proprietatilor sale, temperatura trebuie sa fie peste 10°C atat ziua cat si noaptea, timp de 72 de ore din momentul aplicarii, indiferent ca este vorba de constructii noi, aflate la prima tencuiala, sau constructii vechi la care se reconditioneaza suprafetele exterioare.

Desprea aplicarea tencuielii decorative

TENCUIALA DECORATIVA - CONDITII DE APLICARE

O aplicare incorecta a produsului, va compromite lucrarea, indiferent de calitatea tencuielii decorative alese. Chiar si solutiile profesionale pot sa nu se ridice la maximul potentialului lor, daca nu beneficiaza de o aplicare conform indicatiilor producatorului. Consultarea instructiunilor de aplicare oferite de producator este esentiala pentru exploatarea potentialului maxim al solutiei alese.

Perioada recomandata pentru lucrarile de aplicare a tencuielii decorative este vara, cand precipitatiile sunt reduse, iar temperaturile ridicate, conditii care favorizeaza o uscare corecta a produsului aplicat pe suport. Conditiile optime de mediu, respectiv temperatura si gradul scazut de umiditate, favorizeaza calitatea finisajului, respectiv a elementelor decorative aplicate. Durabilitatea elementelor decorative este esentiala pentru o lucrare de calitate, astfel ca cele doua elemente, respectiv metoda de aplicare si conditiile de mediu trebuie sa fie amandoua intrunite.

Sezonul cald este ideal si pentru repararea tencuielilor vechi. In acest caz, pentru a obtine cele mai bune rezultate, este recomandat sa nu apelati la “carpeli”, adica sa reparati exclusiv bucatile de tencuiala deteriorate. Pentru un aspect unitar si pentru ca tencuiala decorativa sa reziste si sa ofere, nu doar un efect estetic deosebit, ci si beneficii din punctul de vedere al protectiei structurii, utilizati o solutie profesionala pe toata suprafata, chiar daca va trebui sa inlaturati in totalitate stratul aplicat anterior.

Romtehnochim a dezvoltat sub brandul “Emex” o gama de , recomandate pentru lucrari exterioare atat pentru cladiri rezidentiale, cat si pentru constructii industriale. In procesul de cercetare si dezvoltare au fost optimizate proprietatile diverselor tipuri de tencuiala, astfel incat sa inglobeze toate proprietatile necesare unui produs profesional.

Cum o solutie universala, care sa exceleze la toate capitolele este imposibil de realizat, clientilor li se propun solutii specializate, in functie de utilitate sau de destinatie. Astfel, pentru zone cu o umiditate crescuta a fost creata . Produsul a fost conceput pentru a oferi o protectie sporita impotriva umezelii, asigurand totodata o buna respiratie a peretilor. Aspectul decorativ este dat de granulele de cuart si marmura care ofera, de fiecare data, un efect decorativ unic. Pe langa gradul ridicat de impermeabilitate pe care il ofera acest tip de tencuiala, aderenta la suport, aplicarea si intretinerea usoara, stabilitatea culorii si rezistenta la intemperii completeaza lista proprietatilor profesionale ale acestei solutii.

“Emex Aqua Protect” este doar una dintre solutiile de tencuiala decorativa pe care Romtehnochim le-a dezvoltat. In gama “Emex” se regasesc tencuieli si pentru alte utilitati specifice, pe care le puteti gasi in .

O aplicare incorecta a produsului, va compromite lucrarea, indiferent de calitatea tencuielii decorative alese. Chiar si solutiile profesionale pot sa nu se ridice la maximul potentialului lor, daca nu beneficiaza de o aplicare conform indicatiilor producatorului. Consultarea instructiunilor de aplicare oferite de producator este esentiala pentru exploatarea potentialului maxim al solutiei alese.

Pentru a identifica solutia potrivita conditiilor specifice lucrarilor dumneavoastra, ne puteti contacta prin pagina de contact a site-ului, sau datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si  Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea