ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Promotie – Tencuiala decorativa Emex

Promotie – Tencuiala decorativa Emex

 

Tencuirea exterioara a unei constructii este o lucrare de finisaj care impune folosirea unui sistem profesional, o mana de lucru specializata, dar si un buget destul de consistent. De aceea, pentru a veni in intampinarea demersurilor de optimizare a costurilor in ceea ce priveste lucrarile de constructii pe care le intreprind clientii nostri, am dezvoltat o tencuiala decorativa ce-si pastreaza toate caracteristicile profesionale, la un pret special.

Promotie tencuiala decorativa structurata

PROMOTIE TENCUIALA DECORATIVA “EMEX QUARTZ DEKOR”

Am optimizat atat formularea cat si procesul de productie, astfel incat sa realizam o tencuiala decorativa profesionala, la pretul uneia din magazinele de larg consum. Procesul de dezvoltare a acestei tencuieli a fost o provocare, deoarece nu am acceptat compromisuri la nivelul calitatii produsului. Am pastrat, ba chiar am imbunatatit pe alocuri unele dintre proprietatile profesionale ale tencuielii, astfel incat, odata aplicata corect, sa ofere un finisaj de calitate care sa-si pastreze proprietatile superioare perioade indelungate.

Raportul calitate-pret este determinant in mecanismul luarii deciziei de cumparare, dar in cazul materialelor de constructii, respectiv a solutiilor de tencuiala decorativa, acest raport este greu de stabilit, “la raft”. In cazul solutiilor profesionale pentru constructii, raportul calitate-pret poate fi determinat doar in urma evaluarii rezultatelor concrete pe care le ofera tencuiala, pe termen mediu si lung.

Pentru a oferi clientilor nostri siguranta celui mai bun raport calitate-pret, am optimizat formula produsului in functie de rezultatele obtinute la testele de laborator. Partea de testare a jucat un rol esential in dezvoltarea acestui tip de tencuiala decorativa. Testele ne-au aratat comportamentul in timp al tencuielii finale, precum si alte elemente care ne-au permis sa ajungem la o varianta in care sa se inscrie un raport calitate-pret foarte competitiv. Caracteristicile tehnice ale tencuielii o recomanda pentru utilizare in constructii civile sau industriale, iar pretul este sub cel al produselor similare de pe piata. Astfel, indiferent de lucrare, de suprafata care trebuie tencuita, impactul pozitiv asupra bugetului beneficiarului este imediat. Bineinteles, amortizarea investitiei se va realiza in timp, prin durabilitatea finisajului si a gradului ridicat de protectie pe care il ofera suprafetei pe care a fost aplicat.

Chiar daca din punctul de vedere al pretului, noua , presupune un avantaj competitiv important, s-ar putea sa fie si un argument impotriva unei decizii de cumparare favorabile. De multe ori, cumparatorul vede pretul ca un indicator clar al calitatii si, de aceea, daca nu este familiarizat cu unele produse si solutii tehnice, va merge pe cea mai scumpa care, in acest caz, nu este neaparat si cea mai buna din perspectiva calitativa.

Tencuielile decorative, precum si celelalte produse din gama noastra nu fac rabat de la calitate, fiind concepute dupa cele mai inalte standarde. Am pus, punem si vom pune in continuare accent pe faza de dezvoltare a produsului, faza care ne ofera cele mai relevante informatii in legatura cu performantele formulei folosite. Calitatea tencuielilor decorative profesionale din gama “Emex”, este dovedita si de durata indelungata de viata, de peste 10 ani.

Acum, Tencuiala Decorativa Acrilica “Emex Quartz Dekor”, la un pret foarte competitiv, sub cel practicat in magazinele si depozitele specializate.

Pentru detalii suplimentare privitoare la promotia pentru produsul , va rugam sa ne contactati prin pagina de contact a site-ului, sau datele de contact de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si  Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea