ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Solutii profesionale – Recomandari Emex

Solutii profesionale – Recomandari Emex

 

     Un meserias priceput poate executa o lucrare buna, doar daca materialele pe care le foloseste sunt de calitate. Proprietatile materialelor, cele care le ofera putere de acoperire ridicata, aderenta la suport, rezistenta la factorii externi, durabilitate sau efect estetic, nu depind de mana sigura a celui care le foloseste. Oricat de priceput ar fi un meserias, acesta nu poate sa compenseze o calitate indoielnica a materialelor.

 

Solutii profesionale Emex

 

     De aceea este foarte important sa-i ascultati indicatiile, atunci cand vine vorba de achizitionarea materialelor necesare proiectului pe care il demarati. Fie ca este vorba de renovare, sau de amenajarea unei locuinte proaspat construite, alegerea solutiilor performante, care sa satisfaca nevoile estetice ale lucrarii, dar si nevoia de calitate si durabilitate reprezinta o etapa a proiectului care trebuie abordata cu maxima seriozitate.

 

     Specialistii Emex, recomanda ca atunci cand aveti proiecte de constructii care implica mai multe operatiuni, cum ar fi zugravitul, tencuiala, aplicarea unei pardoseli epoxidice autonivelante sa folositi sisteme care apartin aceluiasi producator deoarece acestea sunt optimizate din punct de vedere fizic si chimic, astfel incat sa se completeze, sa scoata in evidenta calitatile si sa ofere cele mai bune rezultate.

 

     Astfel, daca alegeti o vopsea lavabila din gama Emex, se recomanda pregatirea suprafetei cu o amorsa din aceeasi gama. Regula se aplica si in cazul pardoselilor epoxidice, a lacurilor sau a vopselelor specifice diverselor tipuri de suprafete. Produsul care se aplica pentru a da efectul estetic, trebuie sa formeze un sistem cu produsul recomandat pentru pregatirea suprafetelor pe care este aplicat. Prin acest mod de utilizare se poate garanta un rezultat final care se ridica la nivelul celor mai inalte norme in materie de calitate.

   

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea