ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Lac Ecologic pentru Piatra Naturala

Lac Ecologic pentru Piatra Naturala

 
    Continuam seria solutiilor ecologice pe care le dezvoltam in permanenta ca urmare a demersului nostru de implementare a unei politici coerente in vederea protectiei durabile a mediului inconjurator cu o sugestie pentru protectia suprafetelor din piatra naturala.
 
Lac acrilic pentru piatra
 
    Asemeni celorlalte solutii ecologice pe care le avem disponibile pana in prezent, Lacul Acrilic pentru Piatra „EMEX AQS” a fost dezvoltat astfel incat structura sa pe baza de rasini acrilice solubile in apa, aditivi speciali si biocizi ecologici de ultima generatie, sa prezinte o rezistenta superioara la actiunea factorilor de mediu ca vantul, apa, temperaturile extreme sau razele UV, astfel incat aspectul suprafetelor din piatra naturala sa fie pastrat perioade indelungate. De asemenea, biocizii ecologici introdusi in compozitia produsului ii ofera acestuia posibilitatea unei protectii indelungate impotriva fungilor si a mucegaiului, ceea ce recomanda solutia pentru utilizarea in constructii amplasate in zone care prezinta un grad mare de umezeala, cum ar fi malurile lacurilor de agrement sau al raurilor. Lacul pentru Piatra „EMEX AQS” ofera proprietarilor de case de vacanta cu elemente de piatra naturala siguranta unei protectii indelungate astfel incat acestia sa-si poata valorifica la maxim investitia in scopul pentru care au realizat-o, acela de relaxare in mijlocul naturii, departe de zgomotul, agitatia si stresul cotidian.
 
    Ca mod de aplicare, Lacul Ecologic pentru Piatra „EMEX AQS”, are nevoie, pentru a face dovada performantelor sale, de o pregatire prealabila a suprafetei. Piatra, sau orice alta suprafata minerala pe care urmeaza sa fie aplicat produsul, trebuie curatata in prealabil, astfel incat sa nu prezinte urme de praf sau de grasime. Ca masura de siguranta, este recomandat ca sistemele de protectie aplicate anterior sa fie inlaturate in totalitate, mai ales daca nu a fost stabilita, in urma unor teste specializate, compatibilitatea cu solutia ecologica pentru piatra „EMEX AQS”.
 
    De asemenea, eventualele fisuri aparute pe suprafata trebuie remediate, iar produsul poate fi aplicat doar dupa ce chitul cimentic este complet uscat. Este recomandat ca, pentru obtinerea unui luciu superior, sa se realizeze aplicarea in minim doua straturi.

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea