ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Vopsele Emex sustin spiritul creativ !

Vopsele Emex sustin spiritul creativ !

 
    De ce sa nu elimini monotonia, sa iesi din rutina, sa-ti eliberezi spiritul creativ, macar atunci cand esti in intimitatea propriei tale locuinte?
    Lanseaza-ti o provocare creativa si demareaza un proiect de schimbare a culorilor casei. Este un pas important pentru a beneficia in locuinta ta de atmosfera aceea unica, adaptata preferintelor si obiceiurilor tale, atmosfera care sa te intampine vesela si primitoare dupa fiecare zi dominata de stresul de la serviciu. Indrazneste sa accepti aceasta provocare; nu poate decat sa te bucure, sa-ti ofere satisfactie in momentul in care lasi trafaletul din mana.
    Privind in jur te vei bucura sa vezi un proiect pe care l-ai finalizat cu cele mai bune rezultate.
 
Vopsele pentru casa ta - Emex
 
    Pentru a sprijini oamenii la care latura artistica se imbina perfect cu cea practica, am creat special o serie de instrumente care vin in sprijinul proiectelor de amenajari interioare pe care le intreprind. Astfel, am dezvoltat un calculator de consum (ex. aici) pentru a te asigura ca iei intotdeauna cantitatea optima de vopsea pentru proiectul tau, care este atasat fiecarui produs in parte, dar si doua paletare de culori, unul pentru emailuri decorative, si celalalt pentru vopsele lavabile si tencuieli decorative, aplicatii care te lasa sa te „joci” liber cu nuantele pentru a reusi sa vizualizezi mai usor rezultatul final al proiectului tau.
 
    Fiecare cutie de vopsea vine cu instructiuni de aplicare usor de urmarit, asa ca te vei descurca foarte usor, chiar daca esti un novice in manuirea uneltelor de zugravit. Bineinteles, oricand ai o nelamurire, unul dintre specialistii “EMEX” va fi gata sa-ti ofere toate detaliile de care ai nevoie.
 
    Ne poti contacta oricand aici sau aici.
 
    Usurinta in aplicare a vopselelor EMEX este data de calitatea acestora, calitate care se va face simtita si vizual din momentul finalizarii proiectului.
   

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea