ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Reconditionarea parchetului – Sfaturi practice

Reconditionarea parchetului – Sfaturi practice

 
Orice incapere primeste un aer special atunci cand proprietarul ramane la solutiile pentru podele din lemn, iar parchetul din lemn masiv a fost, este si va ramane cea mai eleganta solutie pentru incaperile ce se doresc a fi deosebite. Parchetul clasic din lemn ofera o serie de avantaje competitive fata de solutiile moderne, care compenseaza costurile mai mari pe care le implica, avantaje observate in special la capitolul estetic, dar si la cel al rezistentei in timp.
 

Lac uretanic pentru intretinere parchet

 
Desi are o durabilitate sporita fata de alternativa moderna, laminata, parchetul de lemn va arata, mai devreme sau mai tarziu, semnele inevitabile ale trecerii timpului. Chiar daca proprietarul sau utilizatorul au respectat toate instructiunile de utilizare, aspectul parchetului se poate degrada la un moment dat, iar daca nu se iau masuri inca din fazele incipiente ale procesului de degradare, efectele vor fi resimtite si la nivelul structurii materialului lemnos.
 
Cu putina atentie si cu un produs profesional, puteti sa redati parchetului degradat un luciu de exceptie, dar si un plus de protectie. Pentru ca parchetul dumneavoastra sa aiba parte de cel mai bun tratament in timpul procesului de reconditionare, va recomandam Lacul pentru Parchet “EMEX”, un produs monocomponent profesional pe baza de rasina alchido-uretanica, aditivi specifici si solventi, cu caracteristici superioare pentru finisarea suprafetelor din lemn. Printre atributele ce recomanda aceasta solutie se numara duritatea, rezistenta sporita la actiunea agentilor chimici, cum ar fi detergentii, dar si elasticitatea, aplicarea usoara sau rezistenta la zgarieturi.
 
Lacul face dovada calitatilor sale atat in spatii casnice dar si pe dusumele industriale din lemn, chiar daca acestea din urma necesita o protectie sporita, avand in vedere natura utilizarii lor.
 
Ca mod de aplicare, trebuie efectuate operatiuni de raschetare si slefuire a suprafetelor care urmeaza sa fie tratate cu lac pentru parchet. Suprafata trebuie sa fie neteda si curata, fara urme de grasime sau pete, astfel incat produsul sa poata oferi cea mai buna aderenta la suport.
 
Pentru a obtine un luciu perfect dar si o protectie durabila a suprafetei, EMEX recomanda aplicarea a 3 straturi de Lac pentru Parchet.

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea