ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Protectia Zidariilor de Piatra cu „EMEX WS”

Protectia Zidariilor de Piatra cu „EMEX WS”

 

    De obicei, piatra naturala se foloseste in constructia caselor de vacanta amplasate intr-un spatiu montan tocmai pentru a se incadra in peisajul zonei, dominat probabil de paduri crescute pe crestele inalte. Intr-un asemenea spatiu cele mai utilizate materiale sunt cele naturale, cele ce provin chiar din zona, adica lemnul si piatra.

 

Lac pentru piatra sintetic

 

    Cu toate ca piatra este un material foarte rezistent la actiunile agresive ale factorilor de mediu ca apa, vanturile puternice, radiatiile UV sau variatiile de temperatura, o actiune indelungata a acestora poate genera daune nu doar la nivel estetic, ci chiar structural.

 

    Desigur o protectie de calitate, va amana o perioada indelungata aparitia primelor semne de degradare, asigurand pastrarea in cele mai bune conditiia calitatilor estetice, dar si fizice.

 

    Solutia optima atat din punctul de vedere al costurilor cat si a efortului sau timpului necesar pentru punerea in practica este aplicarea unui lac pentru piatra.

 

    Avand in vedere performantele sale dovedite, recomandarea noastra este Lacul Acrilic pentru Piatra „EMEX WS”, un produs profesional pe baza de rasini acrilice diluate in solventi organici si aditivi speciali care asigura o rezistenta sporita la factorii de mediu, in special la razele UV. Produsul a fost creat astfel incat sa ofere o putere mare de penetrare, o aderenta superioara la suport, rezistenta foarte buna la mucegai, fiind o solutie excelenta pentru protectia suprafetelor din piatra naturala aflate la exterior, unde actiunea factorilor de mediu se manifesta cel mai intens, desi poate fi folosit cu succes si la interior.

 

    Pe langa aceste calitati tehnice, de protectie, Lacul de Piatra „EMEX WS”, ofera suprafetelor pe care este aplicat un luciu deosebit, ceea ce contribuie semnificativ la aspectul estetic general al cladirii.

 

    Ca mod de aplicare, lacul acrilic pentru piatra trebuie sa nu fie folosit decat dupa eliminarea oricaror urme de praf sau de grasime. De asemenea, daca exista lacuri sau alte pelicule aplicate anterior, acestea trebuie inlaturate in totalitate pentru ca produsul sa poata oferi cele mai bune performante.

 

 

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea