ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Lac Ecologic pentru Mobila si Lemn

Lac Ecologic pentru Mobila si Lemn

Lac pe baza de apa  
Protectia mediului a devenit una dintre principalele noastre preocupari, de aceea ne concentram in permanenta pe dezvoltarea unor solutii care sa aiba un impact negativ cat mai redus asupra mediului inconjurator. Protectia mediului si conceptul de ecologie sunt un domeniu major spre care ar trebui sa se orienteze toate companiile, dar o initiativa hotarata ar trebui sa vina din partea celor care activeaza in domenii de activitate mai sensibile din acest punct de vedere.
 
Pentru a ne defini directia ecologica pe care o abordam, am reusit dezvoltarea unor alternative ecologice la solutiile pe care le propunem. Astfel, pentru reconditionarea mobilei, desi in continuare producem lacuri clasice, cum ar fi lacul poliuretanic, sau lacul nitrocelulozic, am dezvoltat alternativa de Lac pentru Mobila pe Baza de Apa „EMEX”. In etapa de cercetare pentru acest produs am optimizat formula sa chimica astfel incat performantele obtinute in urma aplicarii pe orice suprafata lemnoasa, incusiv pe mobila, sa se ridice chiar peste nivelul celor pe care le ofera vechile solutii. Nu am facut rabat de la calitate, de la usurinta in aplicare sau de la durabilitate.
 
Lacul pentru Mobila pe Baza de Apa „EMEX” beneficiaza de toate atributele unui produs profesional, oferind in plus avantajul reducerii semnificative a impactului negativ asupra mediului. Acest lac monocomponent, pe baza de rasini acrilice, aditivi speciali si agenti tensioactivi, odata aplicat pe mobila, formeaza pelicule rezistente la factorii agresivi ca cerneala, cafea, sau pete de fructe care ar putea afecta aspectul final al peliculei.
 
Din punctul de vedere al utilizarii, lacul ecologic pentru mobila asigura o aplicare usoara, o aderenta sporita la suport, dar si un plus de durabilitate. Puterea mare de acoperire transforma aceasta solutie intr-una eficienta din perspectiva costurilor. Prin atributele sale, lacul pentru mobila pe baza de apa devine o solutie viabila pentru finisarea decorativa a pieselor de mobilier, executate industrial sau artizanal, fie ele destinate pentru folosirea in interior sau in exterior.
 
Aplicarea nu difera fata de cea recomandata pentru solutia clasica. Suprafata trebuie pregatita in prealabil prin slefuire cu o hartie abraziva, dupa care se curata reziduurile rezultate.
 
EMEX recomanda aplicarea a cel putin doua straturi pentru ca produsul sa-si manifeste la maxim calitatile de protectie dar si cele decorative date de luciul superior usor nuantat dupa preferintele beneficiarului.
   

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea