ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Protectia suporturilor metalice cu vopsea clorcauciuc

Protectia suporturilor metalice cu vopsea clorcauciuc

 

Principalul “inamic” al suprafetelor metalice este coroziunea. Desigur si umezeala are un efect coroziv puternic asupra acestor suprafete, iar daca nu se intervine pentru preventia acestuia, intr-un timp relativ scurt, suprafetele metalice se pot deteriora. Pentru a le oferi o protectie superioara, este necesar un produs cu proprietati care sa garanteze o protectie indelungata, chiar si in conditiile unei expuneri intensive la actiunile factorilor externi, in special la ale apei, umezelii sau condensului.

Protectia suporturilor metalice cu clorcauciuc

VOPSIREA SUPORTURILOR METALICE CU CLORCAUCIUC “EMEX”

In aplicatiile la care exista o expunere la conditii de mediu, sau o actiune intensa a apei, cum ar fi in zone cu un grad ridicat de umezeala, protectia suprafetelor metalice este o prioritate. De aceea, Romtehnochim a conceput o solutie care sa ofere gradul de protectie vizat: care, in sistem cu un , asigura o protectie excelenta a suportului, cu un randament foarte bun, atat in aplicatiile interioare, cat si in cele exterioare.

Vopseaua este recomandata mai ales in mediul industrial, deoarece actioneaza ca strat de protectie eficient, chiar si in medii agresive chimic. Astfel, poate fi folosita pe o arie larga de suporturi metalice, de la schele si rastele interioare sau exterioare, pana la compartimente de nave sau alte ambarcatiuni. Practic, orice suprafata metalica, si nu numai, care risca un contact intensiv cu apa sau elemente chimice cu efecte corozive, poate beneficia de proprietatile de protectie date de acest sistem.

Aplicatiile solutiei se extind pana la suprafetele din beton, lemn, OCB, gips-carton, zidarie, placaj, panza de carton sau azbociment. Este de mentionat faptul ca, printr-o pregatire adecvata, Vopseaua Clorcauciuc “Emex” este utilizata cu mare succes si la acoperirea de protectie a piscinelor din beton.

In principiu, operatiunile de pregatire si aplicare a Vopselei Clorcauciuc “Emex” nu sunt complicate. Necesita doar urmarirea desfasurarii lor, astfel incat produsul sa aiba cele mai bune conditii pentru a-si demonstra performantele. Conditia esentiala, pentru ca vopseaua sa ofere maximul proprietatilor sale, este pregatirea optima a suprafetelor si aplicarea corecta, conform specificatiilor producatorului regasite in fisa tehnica.

Este recomandat ca vopseaua sa nu fie aplicata peste straturi vechi de pelicule similare, inainte de a se face un test de compatibilitate. In cazul in care stratul vechi nu este compatibil cu cel nou, ce urmeaza a fi aplicat, atunci Vopseaua Clorcauciuc “Emex”, risca sa exfolieze straturile anterioare, sa produca basicari sau alte fenomene nedorite. De asemeni, puterea de acoperire, aderenta si etalarea vor avea de suferit. In aceste conditii, este de preferat sa se curete suprafata, prin sablare sau alte mijloace potrivite suportului, si cu eficacitatea necesara.

O suprafata pregatita corect nu ar trebui sa prezinte urme de vopsele vechi, ori urme de praf sau alte impuritati. Este recomandata curatarea mecanica sau prin orice alte metode, astfel incat dupa operatiunile de pregatire, suprafata sa ofere conditiile optime de aplicare.

O operatiune importanta de pregatire, dupa curatare, este grunduirea. Aceasta operatiune va potenta proprietatile vopselei pentru un rezultat final impecabil, daca va fi facuta la un interval de maxim 4 ore de la incheierea operatiunilor de curatare si degresare a suportului.

Pentru orice detalii, privind Vopseaua Clorcauciuc “Emex”, va asteptam sa vizitati , sau sa ne contactati folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea