ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Pardoseala – Covor Epoxidic „Emex Quartz”

Pardoseala – Covor Epoxidic „Emex Quartz”

 

Pardoselile epoxidice au inceput sa devina, in ultima vreme, o optiune din ce in ce mai adoptata in constructiile civile. Daca acest tip de pardoseli, datorita fiabilitatii lor, erau dedicate initial mediului industrial, odata cu modernizarea tehnologiilor de productie, care permit adaugarea elementelor decorative, aceste sisteme si-au extins considerabil aria de aplicabilitate.
Acum sunt folosite cu rezultate estetice excelente in locuinte, dar si pentru amenajarea curtilor, a spatiilor din jurul piscinelor, la interior sau la exterior, practic oriunde se doreste o pardoseala rezistenta si prezentabila din punct de vedere estetic.
Aceste sisteme au reusit sa iasa din aria constructiilor industriale si sa patrunda in mediul casnic deoarece s-au demonstrat a fi mai fiabile, mai rezistente, mai usor de intretinut la costuri foarte scazute, pe termen mediu si lung. In acelasi timp, ofera beneficii semnificative din punct de vedere al efectelor decorative.

Covor epoxidic STB - aplicare prin elicopterizare

ELICOPTERIZARE COVOR EPOXIDIC STB “EMEX”

Romtehnochim produce sub brandul “Emex” o gama larga de pardoseli profesionale, exploatate in medii industriale sau civile. Dar dincolo de caracteristicile de duritate, rezistenta sau durabilitate, s-a avut in vedere si dezvoltarea atributelor decorative ale pardoselilor, chiar si in cazul folosirii in scopuri industriale.
Una dintre aceste solutii versatile, care imbina o maxima rezistenta la agresiuni de orice tip, duritatea foarte mare si durata extinsa de viata, cu un aspect decorativ excelent, este .

Din punct de vedere al performantelor fizice, acest sistem presupune atribute net superioare solutiilor conventionale de pardoseala. Printre principalele sale caracteristici se numara duritatea excelenta, rezistenta foarte mare la abraziune, uzura, agenti corozivi, precum si la variatii de temperatura si socuri mecanice. Performantele se extind si la durata de viata, care este de cel putin 10 ani, timp in care caracteristicile estetice raman neschimbate.

Covorul Epoxidic Decorativ “Emex Quartz” este o alternativa, mult mai performanta, pentru mozaic sau gresie, atat la interior cat si la exterior. Avantajul dat de rezistenta sporita la factorii de mediu se va vedea, pe termen mediu si lung, asupra aspectului decorativ. Acesta se va mentine in cele mai bune conditii chiar si sub o actiune intensa a factorilor de mediu sau a uzurii.

Nivelul de performanta atins de acest sistem este dat insa si de modul de aplicare. Este foarte important sa fie respectate toate etapele aplicarii, indicate de producator, in ordinea lor fireasca. De asemenea, este recomandata si utilizarea produselor conexe ale sistemului care, impreuna cu Covorul Epoxidic Decorativ vor potenta performantele finale.
Pentru o aplicare corecta este recomandata respectarea urmatoarelor etape:

  • Inlaturarea resturilor de materiale adezive, mortare, gleturi sau alte vopsele;
  • Asperizare pentru inlaturarea defectelor. In cazul in care suprafetele sunt impregnate cu uleiuri sau alte substante contaminante, se impune sablarea;
  • Repararea fisurilor, defectelor si imperfectiunilor cu un chit sau cu un mortar epoxidic. In cazul in care s-a folosit sablarea, pe intreaga suprafata se va aplica un strat fin de chit sau mortar epoxidic;
  • Odata ce s-a uscat chitul, se va trece la slefuirea finala, urmata de periere si aspirare, astfel incat suprafata sa ramana plana si curata;
  • Este recomandata stabilizarea suprafetei suport si optimizarea compatibilitatii intre straturi cu ;
  • Peste amorsa umeda se va aplica faina de cuart pentru cresterea aderentei suportului;
  • Se va trece la crearea elementelor decorative, prin amestecarea particulelor colorate de cuartz cu rasina epoxidica, urmand ca pasta rezultata sa fie intinsa pe suprafata;
  • Se va intinde cu atentie astfel incat sa se obtina o distributie cat mai uniforma a granulelor de cuart;
  • Se va face elicopterizarea stratului final pana la obtinerea unei suprafete netede, dure si compacte;
  • Pentru accentuarea efectului estetic, dar si pentru o protectie superioara a suprafetei, se recomanda lacuirea cu Lac Epoxidic de SigilareEmex Epoxy Contact”, sau cu Lac Poliuretanic de ProtectieEmex UV Shield”. Cel din urma se foloseste cu predilectie la aplicatiile exterioare, deoarece asigura o protectie suplimentara impotriva luminii si a radiatiilor UV.

Detalii cu privire la aplicarea Covorului Epoxidic Decorativ “Emex Quartz”, veti gasi in , unde aveti posibilitatea sa vizionati si un scurt film realizat in timpul aplicarii.
Ne puteti contacta, pentru comenzi sau informatii, folosind al site-ului, ori datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina .


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea