ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Lac de protectie beton „Emex”

Lac de protectie beton „Emex”

 

Suprafetele din beton manifesta sensibilitate la actiunea apei, motiv pentru care o protectie adecvata le creste perioada de viata si le pastreaza aspectul. Chiar daca suprafata din beton a fost finisata impecabil, i-au fost respectati timpii de uscare si nu prezinta nici o fisura sau iregularitate vizibila, inevitabil, raman o serie de pori. Acestia reprezinta punctele de acces perfecte pentru apa, care se va infiltra in structura suprafetei. Mai devreme sau mai tarziu acesti pori vor creste, se vor transforma in fisuri, apa va patrunde mai adanc in structura provocand daune semnificative. Imediat ce apar crapaturile, este recomandata interventia rapida pentru remedierea defectiunilor.

Lac protejare beton si cimentice

LAC DE PROTECTIE BETON SI SUPRAFETE CIMENTICE

Exista insa si variante pentru prevenirea acestor probleme. Prevenirea prelungeste viata lucrarii si poate economisi timp si resurse importante care altfel ar fi fost cheltuite cu reparatiile. Daca este vorba de un spatiu industrial de productie, lucrarile de reparatii ar putea impune si intreruperea desfasurarii normale a activitatii, ceea ce se poate transforma intr-un generator important de pierderi.

Pentru a veni in intampinarea rigorilor in ceea ce priveste durabilitatea constructiilor in spatiile industriale Romtehnochim a conceput un lac de protectie pentru beton a carui principala functie este asigurarea unei rezistente sporite a suprafetei la actiunile corozive ale apei, as sarurilor si a altor elemente agresive.

functioneaza de asemeni si ca strat protector impotriva grasimilor sau a altor elemente chimice cu actiune coroziva care pot rezulta din activitatea industriala. Solutia a fost dezvoltata astfel incat sa includa toate proprietatile profesionale, de la faza de aplicare pana la „testul timpului”, respectiv comportamentul dupa o utilizare indelungata.

Lacul de protectie “Emex Mineral Protect” a fost conceput pentru protejarea peretilor de beton supraterani, sau a altor suprafete verticale sau inclinate impotriva degradarii cauzate de apa, saruri rezultate din ploi sau depuneri de murdarie. Formula produsului permite aplicarea pe orice tip de substrat fara a-i fi alterate proprietatile. Mai mult, va pastra in totalitate aspectul texturii suportului.

O aplicare corecta asigura obtinerea celor mai bune rezultate. De aceea, pregatirea suprafetelor este esentiala. Operatiunile de pregatire nu sunt foarte complicate, iar efortul este pe deplin justificat prin maximizarea performantelor produsului. Astfel, inainte de aplicare, este recomandata curatarea de praf si degresarea. De asemenea, in cazul in care au mai fost aplicate straturi de protectie, este recomandata inlaturarea acestora, mai ales daca nu se cunoaste structura lor si nu a fost efectuat in prealabil un test de compatibilitate.

Lacul de protectie pentru beton „Emex Mineral Protect” face parte din gama de produse ecologice, gama pe care Romtehnochim a dezvoltat-o astfel incat sa genereze un impact negativ minim asupra mediului. Astfel, produsul a fost dezvoltat pe baza de rasini acrilice pure solubile in apa, aditivi speciali, fileri si agenti de hidrofobizare. De asemenea, au fost introdusi si biocizi ecologici de ultima generatie care asigura o protectie foarte buna impotriva fungilor si mucegaiurilor.

La fel ca si in cazul celorlalte alternative ecologice din gama "Emex", pe care le propune, compania nu s-a abatut de la principiile produselor profesionale, astfel incat utilizatorii lacului de protectie pentru beton se beneficieze de cele mai bune performante in conditiile unui impact redus asupra mediului.

Solutia este recomandata indiferent de particularitatile climatice ale regiunii, dar isi va demonstra cel mai bine eficienta in zonele caracterizate printr-o umezeala sporita si bogata in precipitatii.

Pentru detalii suplimentare privitoare la Lacul pentru Beton “Emex Mineral Protect”, va rugam sa ne contactati prin pagina de contact a site-ului, sau la datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea