ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Emex, consiliere specializata pentru vopsiri

Emex, consiliere specializata pentru vopsiri

 

Cand vorbim despre spatii industriale, amenajarea sau renovarea reprezinta procese complexe, care necesita materiale si mana de lucru mult mai specializata decat in cazul proiectelor similare desfasurate in spatii cu destinatie casnica. Cerintele speciale de siguranta, calitate si durabilitate presupuse de spatiile industriale impun o responsabilitate mai mare din partea constructorului, dar si o corecta informare a beneficiarului.

Consiliere specializata pentru vopsele si pardoseli

CONSILIERE SPECIALZATA PENTRU VOPSIRI PROFESIONALE

In cadrul procesului de dezvoltare al solutiilor peliculogene pentru amenajarea si renovarea spatiilor industriale, am studiat cu atentie proprietatile si nevoile specifice acestor spatii, in functie de activitatea pe care o gazduiesc. Solutiile au fost astfel concepute, astfel incat sa se muleze perfect pe caracteristicile identificate. Perioadele de testare si evaluarea rezultatelor obtinute in proiecte de constructii pe teren, au completat experientele initiale si ne-au ajutat sa ne formam competentele, abilitatile si expertiza necesara pentru a oferi o consiliere la cele mai inalte standarde de specializare, in ceea ce priveste adaptarea solutiilor pe care le propunem, beneficiarilor spatiilor industriale pe care le amenajeaza sau le renoveaza clientii nostri.

Prin asigurarea de consultanta specializata, propunem un suport complet in conceperea si supravegherea etapelor lucrarilor, astfel incat, la final, beneficiarul sa poata utiliza spatiul in conditii optime de siguranta si igiena, o perioada cat mai lunga de timp. Din experienta, am constatat ca, un produs profesional, indiferent de cat de performanta este formula care sta la baza lui, nu va oferi rezultatele scontate, daca nu este aplicat conform unor specificatii foarte precise. Mana meseriasilor, si respectarea specificatiilor producatorului, reprezinta un aspect esential in obtinerea calitatii si durabilitatii in lucrarea industriala.

Spre deosebire de spatiile cu destinatie civila, cele industriale trebuie sa asigure toate conditiile necesare unei activitati cursive, fara intreruperi legate de interventii cu retusuri si reparatii la finisajele pardoselii, a peretilor sau chiar la intretinerea suprafetelor metalice din incinta. Pentru a ajunge la standardele de calitate impuse de acest domeniu este nevoie de o planificare atenta a fiecarei etape, astfel incat actiunile intreprinse sa se completeze si sa se succeada intr-un mod cat mai logic si benefic pentru rezultatul final, astfel incat lucrarea sa fie finalizata in cel mai scurt timp posibil. Provocarea este intotdeauna realizarea unui timp de executie cat mai redus, iar calitatea sa se mentina o perioada cat mai extinsa de timp, in conditii de exploatare intensa a spatiului.

Desi site-ul nostru prezinta sumar instructiuni de aplicare pentru majoritatea produselor, dincare putem enumera:

totusi, pentru produse speciale, este necesara o indrumare specializata, mai ales la acele lucrari care prezinta un grad mai mare de dificultate, cum ar fi cazul aplicarii de , realizate sub brandul Emex.

Suntem gata sa va sustinem in proiectele dumneavoastra de constructii, atat prin consultanta, cat si prin solutii profesionale pentru spatii industriale si va asteptam pe site-ul nostru www.emex.ro, unde ne puteti contacta si prin al site-ului, sau folosind datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea