ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!
Hammerschlag – Vopsea lovitura de ciocan

Hammerschlag – Vopsea lovitura de ciocan

Indiferent de utilizare, suprafetele metalice au nevoie de o protectie cat mai eficienta, pentru a le prelungi durata de exploatare si a le mentine performantele pe toata aceasta durata. In mediul industrial, suprafetele sunt expuse la substante chimice cu un grad ridicat de coroziune; de aceea, in special in acest mediu, este nevoie de solutii fiabile care sa asigure o protectie adecvata. Mai mult, nu ar fi de neglijat nici aspectul estetic. Suprafetele metalice nefinisate nu sunt deloc atractive, iar daca in mediul industrial acest aspect nu este unul esential, in sectorul civil, este de o importanta majora.

Vopsea hammerschlag metalizata

EMAIL HAMMERSCHLAG - LOVITURA DE CIOCAN “EMEX”

Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi manifestate atat in segmentul industrial cat si in cel civil, Romtehnochim prezinta un produs profesional, dedicat acoperirii suprafetelor metalice si corectarii defectelor de planeitate pe care acestea le-ar putea prezenta, si anume (numit de asemeni si Hammerschlag). Aceasta solutie, odata aplicata, ofera o protectie foarte buna impotriva coroziunii, ceea ce o recomanda pentru suprafetele cu expunere sporita la factorii corozivi, interioare sau exterioare. Particularitatea principala a acestei solutii este efectul metalic, usor reliefat, de „coaja de portocala” pe care il ofera, de unde i se trage si denumirea “lovitura de ciocan”.

La efectul estetic general contribuie si nuantele care pot fi alese de catre beneficiar conform cartelei RAL, care pe site-ul nostru poate fi gasita la sectiunea .

este un produs monocomponent profesional pe baza de rasina acrilica in solvent, pasta speciala de bronz – aluminiu, aditivi, pigmenti, agenti anticorozivi si solventi organici. Elementele care intra in componenta solutiei finale au fost dozate si optimizate in asa fel incat sa ofere cel mai inalt nivel de performanta, atat in faza de aplicare, cat si in perioada de utilizare. Solutia face parte din categoria celor profesionale, ceea ce o recomanda pentru realizarea unor lucrari in cei mai buni parametri de executie si cu rezultate finale superioare din toate punctele de vedere. Emailul a fost dezvoltat astfel incat sa nu necesite operatiuni foarte complicate in momentul aplicarii, ce se face in mod obligatoriu doar prin pulverizare. In ceea ce priveste pregatirea suprafetelor, atat timp cat au fost respectate indicatiile de baza pentru aceasta etapa, respectiv, curatarea de praf, impuritati sau grasimi, inlaturarea stratului anterior de vopsea, solutia va expune potentialul maxim al calitatilor sale.

Puterea mare de acoperire va determina si un consum redus de produs, ceea ce se poate traduce intr-o economie semnificativa daca este vorba de suprafete mai mari. Aderenta ridicata la suport se mentine perioade indelungate de timp, ceea ce recomanda solutia pentru durabilitatea de care da dovada. Aceste calitati sunt completate de atributele specifice produselor profesionale din gama “Emex”, respectiv etalare de exceptie, duritate buna, rezistenta termica buna, protectie impotriva coroziunii. etc. Capacitatea de a masca defectele suportului metalic si efectul estetic de „lovitura de ciocan” face din acest produs unul complet care poate fi utilizat cu succes in aplicatii diverse, atat in mediul industrial, cat si in cel civil.

Gradul inalt de protectie si efectul decorativ deosebit sunt caracteristicile care ofera un finisaj calitativ si de durata structurilor metalice supraterane, indiferent daca sunt interioare sau exterioare.

Pentru detalii complete despre apelati la un consultant, accesand pagina de contact a site-ului, sau contactati-ne la:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.


Pentru alte produse ale Romtehnochim rasfoiti si  Catalogul online



Romtehnochim

Solicitati informatii despre
Produsele “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea